Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 februari 2017

RETREAT cosmeticashop opent officieel haar deuren in centrum Rotterdam


Retreat, in het centrum van Rotterdam, opent officieel haar deuren. De bijzondere cosmeticashop, inclusief luxe treatmentrooms, op de Van Oldenbarneveltstraat 123 straalt internationale allure uit. Retreat in Rotterdam biedt uitsluitend behandelingen en cosmetica uit het allerhoogste segment in een ongeëvenaard smaakvolle beauty store voor dames en heren. Dit schrijft Retreat in een persbericht aan Careality.

Retreat ademt één en al luxe. De ruimte is geïnspireerd op een Parijs’ appartement, ingetogen en chique. Hoge plafonds, vier meter hoge deuren en een aaneenschakeling van de meest luxueuze materialen en presentaties. Hier zijn uiteenlopende topmerken te vinden en is er keuze uit diverse, altijd gepersonaliseerde behandelingen.

Internationale beauty
Uniek in de Benelux is de door Dr. Timm Golueke ontwikkelde Aquadermabrasion Diamond Peel van Royal Fern. Deze intensief verzorgende en reinigende behandeling behoort tot het beste wat de cosmeticawereld vandaag de dag te bieden heeft. Retreat verzorgt ook verfijnde behandelingen van onder meer Malin+Goetz, Perricone MD en Natura Bissé.

Retreat lanceert eveneens regelmatig niche nouveautés, waaronder make-up van Rouge Bunny Rouge en MDMflow, parfums van Pour Toujours, BDK Parfums Paris, Mancera, Roads, Agonist, Frank Leder, Hayari en Huitieme Art.

Het Retreat concept is ontwikkeld door Sander van Leeuwen en Hugo Mostert / Faceforward. 


Deel dit bericht:


Careality