Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 februari 2017

Jim Bakkum opent Negenmaandenbeurs 2017 met swingende vader-baby dans

Vanochtend verrasten 15 vaders de eerste bezoekers van de 32ste Negenmaandenbeurs met een swingende vader-baby dans. Onder leiding van musicalster Jim Bakkum lieten de papa’s met hun kind in een draagzak hun beste moves zien. Jim, zelf papa van zoon Lux en dochter Posy, opende al dansend met de papa’s de Negenmaandenbeurs. Aanstaande en kersverse ouders die de beurs willen bezoeken, zijn nog tot en met zondag 26 februari welkom in de RAI Amsterdam. Dit laat Kruidvat in een persbericht aan Careality weten.

“Wat een heerlijk gezicht: al die vaders met een baby op hun buik”, lacht Jim Bakkum. “Mijn jongste wordt in maart 2 jaar, dus ik ben de draagzak inmiddels ontgroeid. Maar ik vind het heel leuk en stoer van deze vaders dat zij hebben meegedanst. Bovendien weet ik uit eigen ervaring dat dansen met een baby leuk en goed is voor het contact met je kind. Een vader-baby dans zoals we dat hier hebben neergezet, kan ik daarom alleen maar aanmoedigen!”, aldus de musicalster.

Luiers en inspiratie
Jaarlijks verzorgt Kruidvat de feestelijke opening van de Negenmaandenbeurs. De drogisterijketen is de grootste aanbieder van luiers en babyverzorgingsproducten in Nederland. Eén op de drie pasgeboren baby’s in Nederland draagt een luier van Kruidvat. Tot en met zondag 26 februari kunnen aanstaande en kersverse ouders zich nog laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap in de RAI Amsterdam.

Fotografie: Bibi Neuray / Photo Republic


Deel dit bericht:


Careality