Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 februari 2017

Trekpleister in actie voor Dirk Kuyt Foundation

Trekpleister gaat een een-tweetje aan met de foundation van topvoetballer Dirk Kuyt. Vanaf vorige week doneert de drogisterijketen bij iedere opening van een nieuwe winkel 1.000 euro aan de Dirk Kuyt Foundation. Dit bedrag komt ten goede aan lokale initiatieven voor sporters met een beperking. Zo zet Trekpleister zich samen met de bekende aanvaller in voor de gehandicaptensport. Dit schrijft A.S. Watson in een persbericht aan Careality.

“We vieren dubbel feest met iedere winkelopening”, vertelt Bert Verhoef, algemeen directeur van Trekpleister. “Natuurlijk in de eerste plaats omdat we klanten graag kennis laten maken met onze nieuwe, prachtig ingerichte winkels. En ten tweede vinden we het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan lokale initiatieven van de Dirk Kuyt Foundation. Waar Trekpleister graag haar klanten de persoonlijk aandacht geeft die zij verdienen, zet de stichting van Dirk Kuyt zich 100% in voor sporters met een beperking. Zodat iedereen mee kan doen en iedereen – van jong tot oud – zich gewaardeerd voelt”, aldus Verhoef.

Donaties aan lokale initiatieven
“Sport heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik gun iedereen die kans.
Voor mensen met een beperking is sporten vaak niet vanzelfsprekend. Ik ben er trots op dat wij hen die mogelijkheid kunnen bieden”, vertelt Dirk Kuyt, die erg blij is met de donaties van Trekpleister. De topvoetballer zal zelf bij twee winkelopeningen aanwezig zijn om de cheque van 1.000 euro persoonlijk in ontvangst te nemen. Het gehele bedrag komt ten goede van lokale initiatieven voor aangepaste sporten: van een voetbaltoernooi en rolstoel-tennisclinic tot biljarten voor mensen met Parkinson.

Dirk Kuyt Foundation
Trekpleister steunt dit jaar de Dirk Kuyt Foundation om samen lokale initiatieven mogelijk te maken. De sympathieke stichting van de bekende voetballer zet zich in om sporten voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Sporten zorgt voor een positieve lichamelijke en geestelijke impuls en verbreedt de maatschappelijke omgeving. Zaken die juist ook voor mensen met een beperking van groot belang zijn. De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en organiseert een kleine 100 sportprojecten per jaar en laat hiermee per jaar zo’n 75.000 kinderen en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking sporten, bewegen en plezier maken!

Over Trekpleister
Vriendelijk, vertrouwd en voordelig: dat is waar Trekpleister voor staat. De drogisterijketen verwelkomt wekelijks 750.000 klanten in ruim 185 winkels. Meer dan 1.750 vriendelijke en vakkundige medewerkers staan klaar om mee te denken en advies te geven op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty & gezondheid. Trekpleister biedt klanten ruime keuze uit een voordelig en gevarieerd assortiment health- & beautyartikelen en verrassende aanbiedingen. www.trekpleister.nl.

Foto rechtsboven: Ronald Brouwer en Conny Keijzer nemen namens de Dirk Kuyt Foundation en de organisatie van de Rolstoeldansdag de donatie van 1.000 euro in ontvangst bij de opening van Trekpleister Leidschendam. (Fotografie: Gerhard van Roon / Hollandse Hoogte)


Deel dit bericht:


Careality