Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 februari 2017

Hansaplast Blaarpleisters

Je kent het wel. Je haalt je sandalen eindelijk uit de kast op de eerste warme zomerdag van het jaar of je trekt je nieuwe trainings-
schoenen aan voor de 21 Day Training Challenge, komt er opeens een pijnlijke blaar om de hoek kijken. Je bent hier totaal niet op voorbereid en je wilt zo snel mogelijk van de pijn afkomen, maar je weet niet hoe. Met een blaarpleister kun je je plannen ongestoord voortzetten. Een blaarpleister biedt namelijk, in tegenstelling tot een gewone pleister, onmiddellijke verlichting van de pijn en bevordert het genezingsproces.
De blaarpleisters van Hansaplast zaten al in een handige meeneemverpakking, maar nu vergeet je ze helemaal niet meer in je tas te doen door de hippe limited designs van de doosjes. En om blaren, ongeacht de grootte, altijd goed te kunnen verzorgen breidt Hansaplast het blaarpleisterassortiment verder uit met de Hansaplast Blaarpleister XL en het Hansaplast Blaarpleister SOS Mixpack. Zo meldt Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Mis geen moment meer
Blaren behoren naast likdoorns en drukplekken tot de 23% meest voorkomende voetpro- blemen. Uit onderzoek van Hansaplast blijkt dat men niet goed weet hoe een blaar moet worden behandeld. 66% van de mensen die last krijgt van een blaar gebruikt een normale pleister en 25% behandelt de blaar helemaal niet. Dit terwijl blaarpleisters, in tegenstelling tot gewone pleisters, de pijn van een blaar onmiddellijk verlichten en het genezingsproces bevorderen.[1] Blaren hoeven dus op de momenten waar je zolang naar hebt uitge-
keken, zoals die citytrip met je vriend of het dragen van je nieuwe hakken op de bruiloft van je beste vriendin, geen roet in het eten te gooien.

Onmiddellijke verlichting en versneld genezingsproces
De blaarpleisters van Hansaplast bevatten een hydrocolloïde technologie die ervoor zorgt dat een kussentje wordt gevormd op de blaar, waardoor de blaar wordt beschermd tegen druk en wrijving. Daarnaast wordt door de hydrocolloïde werking een omgeving voor de blaar gecreëerd waarin deze optimaal kan genezen en beschadiging van de blaar kan worden voorkomen. De Hansaplast Blaarpleister is makkelijk en snel aan te brengen, ideaal voor on the go. Door de transparante gelskin en de sterke fixatie voelt de blaarpleister aan als een tweede huid, die zelfs tijdens het sporten, intense wandeltochten en douchen goed blijft zitten. Blaarpleisters kunnen ook preventief op gevoelige plekken worden gebruikt.

Uitgebreid blaarpleisterassortiment
De vijf hippe limited design meeneemverpakkingen van Hansaplast Blaarpleisters zijn makkelijk mee te nemen in je tas. En met de nieuwe Hansaplast Blaarpleister XL en SOS Mixpack kun je elke blaar, groot of klein, altijd en overal direct behandelen.

Verkrijgbaarheid en prijzen
De vijf hippe limited design meeneemverpakkingen van Hansaplast Blaarpleisters zijn in groot en klein formaat vanaf week 11 verkrijgbaar bij de (online) drogisterij, apotheek en supermarkt voor de consumentenadviesprijs van € 4,99.

De Hansaplast Blaarpleister XL en het Hansaplast Blaarpleister SOS Mixpack zijn vanaf week 11 verkrijgbaar bij de (online) drogisterij en apotheek voor de consumentenadviesprijs van
€ 5,69.

[1] Bron: Ipsos 2013, Germany. Voetproblemen: Source: ACN, IRI; Mass Market+Pharmacy; Germany, France, Italy, Belgium, Netherlands, Spain, Austria,  UK; Value €; 2011


Deel dit bericht:


Careality