Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 maart 2017

Lanolin Lip Balm SPF30 met Bijenwas, bescherming tegen kou en zon

Lanolin Lip Balm hydrateert je lippen als geen andere lippenbalsem en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Het dringt echt tot de huid door, met een prachtig resultaat. Bovendien is de Lip Balm zon, wind, kou en water resistent en daarom zeer geschikt om mee te nemen naar de wintersport. Dit meldt Merino Skincare te Amsterdam in een persbericht aan Careality.

LANOLIN LIP BALM
Stel je voor… Nieuw Zeeland, het land van de schapen, 5 keer zoveel schapen als mensen. Hier komt de mooiste wol vandaan èn de beste Lip Balm. Twee keer per jaar scheren schapenscheerders Merino schaap bij boeren, hierna wordt de wol gewassen. De olie die vrijkomt (lanoline) kan heel goed door de huid worden opgenomen en is bovendien zon, wind, kou en water resistent. Andere natuurlijk ingrediënten van de Lip Balm zijn bijenwas, jojoba olie, aloë vera en vitamine E. Eeuwenoude Australische stammen gebruikten jojoba om de pijnlijke huid te verzachten. Het beschermt tegen beschadiging door kou en hitte. Aloe Vera heeft zeer vocht inbrengende bestanddelen. Al deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor het beste resultaat. SPF 30 beschermt tegen negatieve effecten van UVA en UVB zonnestralen. De Lip Balm breng je op voor blootstelling aan de zon, hierna elke 2/3 uur herhalen voor het beste effect!

HET VERHAAL ACHTER MERINO SKINCARE
Merino Skincare is een authentieke lijn voor huidverzorging uit Nieuw-Zeeland. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen en beschermen. Merino Skincare is zowel geschikt voor dagelijkse hydratatie en verzorging van de huid als effectief bij bestrijding van specifieke huidproblemen. Het maakt zelfs de meest droge, gevoelige en beschadigde huid weer mooi en gezond. Merino Skincare biedt een passende huidverzorging voor iedereen.

De eerste Merino Skincare crème werd in 1980 ontwikkeld door een apotheker uit het Nieuw-Zeelandse stadje Whangamata. Gefascineerd door de verzorgende eigenschappen van lanoline testte hij in de werkplaats van zijn apotheek maandenlang een zelfgemaakte crème, met uiteindelijk het recept van de eerste Merino Skincare crème als resultaat. Tot op de dag van vandaag een streng bewaakt geheim. Inmiddels worden de producten van Merino Skincare al meer dan 25 jaar wereldwijd gebruikt. De lijn bestaat uit een reeks van veelzijdige producten voor het hele lichaam, van top tot teen. Sinds 2014 is Merino Skincare ook in Nederland verkrijgbaar.

PRIJS
Lanolin Lip Balm: € 4,95.

Meer informatie: www.merino-skincare.nl

 


Deel dit bericht:


Careality