Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 maart 2017

Waterpik® Waterflosser

Het goed schoon houden van je gebit is voor veel mensen een hele uitdaging. Ondanks het feit dat bijna iedereen zijn tanden poetst, heeft de helft van de mensen tandvleesproblemen. Met poetsen alleen bereik je slechts 60% van je gebit. Tandplak tussen de tanden en onder de tandvleesrand kan leiden tot tandvleesontsteking en uiteindelijk leiden tot het uitvallen van tand of kies. Goede mondgezondheid vermindert ook de kans op o.a. hartklachten, diabetes en zwangerschapscomplicaties. Dit meldt Waterpik International te Baarn in een persbericht aan Careality.

Voor mensen die effectief en makkelijk tussen hun tanden en onder de tandvleesrand willen reinigen biedt Waterpik de oplossing, de Waterpik® Waterflosser. Meer dan 60 klinische studies tonen de effectiviteit van de Waterflosser aan. De Waterflosser is zeer effectief in het reinigen tussen de tanden en kiezen en onder de tandvleesrand en verwijdert tot 99,9% van de tandplak van behandelde gebieden.

Daarnaast vermindert de Waterflosser bloedend tandvlees tot 93% binnen 4 weken, is tot 5x effectiever dan poetsen alleen rondom beugels en is tot 2x effectiever in het verminderen van bloedend tandvlees rondom implantaten in vergelijking met flossen. De meest recente studie toont aan dat Waterflossen zelfs beter is dan ragen!

Dagelijks 1 minuut reinigen tussen de tanden met de Waterpik® Waterflosser betekent gezonder tandvlees en schonere tanden.

Water Pik, Inc. is sinds 50 jaar één van de meest vooruitstrevende producenten van geavanceerde elektrische mondverzorgings-
producten. 
Water Pik, Inc. is de uitvinder van de Waterflosser en is wereldwijd marktleider in dit segment. Waterpik zet zich dagelijks in om hoogwaardige producten te ontwikkelen en produceren. De producten van Waterpik worden klinisch getest aan gerenommeerde instituten en universiteiten. Zo is de effectiviteit van de Waterpik Waterflosser in meer dan 60 studies aangetoond.


Deel dit bericht:


Careality