Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 maart 2017

Jongste D.I.O. onderneemster ooit opent eigen D.I.O. drogisterij

Met de feestelijke opening van D.I.O. drogisterij de Linden in Ter Aar heeft D.I.O. de allerjongste onderneemster ooit binnen gehaald. Onderneemster Deirdre Vermeulen is pas 19 jaar en is sinds 16 maart jl. al de trotse eigenaresse van haar eigen D.I.O. drogisterij.
Dit meldt Faco-Diemen in een persbericht aan Careality.

Deirdre (rechts op de foto) werd eigenlijk als kind al gegrepen door het drogisterijvak. Als dertienjarige begon ze als stagiaire in een D.I.O. drogisterij in Hoofddorp, werd weekendhulp, volgde al werkend bij een Kruidvat en een Etos een opleiding tot Ondernemer Detailhandel, en eenmaal met haar diploma op zak keerde ze weer terug naar de D.I.O. schoot. Daar waar haar passie voor het drogisterijvak tot leven was gekomen. Tevens had ze goede ervaringen met D.I.O. “Hulp is met een telefoontje voorhanden en bij D.I.O. ben je nog echt baas in je eigen winkel’, aldus Deirdre.

D.I.O. drogisterij de Linden heeft een vloeropper-
vlakte van 250 m2 en ligt aan een dorpsplein in Ter Aar. Naast een kaaswinkel, dierenzaak, bakker, groenteboer, een slager en een kapperszaak, ligt er ook een Kruidvat. Ondanks de concurrentie richt Deirdre zich op haar eigen unieke assortiment. Want ook dat is mogelijk bij D.I.O.: je assortiment aan-
passen aan de wensen van je klantenkring. Deirdre: ”Maar het fijnste aan mijn werk vind ik dat ik voor iedere klant de tijd kan nemen en een persoonlijk en gedegen advies kan meegeven. En ja, ik ben er zeker trots op dat ik de allerjongste D.I.O. onderneemster ooit ben. Met nog een heel lang drogistenleven voor me.”


Deel dit bericht:


Careality