Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 april 2017

HeltiQ Waterpokken kleurplatenactie

HeltiQ Waterpokken met unieke dag én nachtformule zorgt ervoor dat kinderen overdag lekker kunnen blijven spelen en ‘s-nachts heerlijk doorslapen. Om kinderen met waterpokken een leuke afleiding te bezorgen organiseert Koninklijke Utermöhlen NV van 1 april t/m 30 juni 2017 de HeltiQ Waterpokken kleurplatenactie.

Met deze kleurplatenactie maken deelnemers tot 12 jaar kans op een van de vele prijzen bij de landelijke indoor speelparadijs keten Monkey Town. De kleurplaten zijn gratis te verkrijgen bij de plaatselijke drogisterij, bij een Monkey Town vestiging of te downloaden via de HeltiQ website. Om kans te maken dienen deelnemers de kleurplaat vóór 1 juli 2017 in te sturen. Dit insturen kan gratis naar het antwoordnummer van Koninklijke Utermöhlen NV. De volledige actieomschrijving en -voorwaarden inclusief te winnen prijzen zijn te lezen op www.heltiq.nl/kleurplatenactie.

Monkey Town
Monkey Town is een landelijke indoor speelparadijs keten waar kinderen tot 12 jaar kunnen spelen op o.a. klim- en klauter-
toestellen. De keten bestaat uit 33 vestigingen verspreid over heel Nederland en groeit nog ieder jaar. Dit jaar opent Monkey Town nieuwe vestigingen in Haarlem, Ede, Maarsen en Delft.


Deel dit bericht:


Careality