Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 mei 2017

SOAP TREATMENT STORE opende haar eerste store in de Bijenkorf

Met trots en vol enthousiasme kondigt Soap haar samen-
werking met de Bijenkorf aan. Een doorbraak voor het Nederlandse beauty bedrijf, dat als eerste het begrip ‘city spa’ in Nederland introduceerde. Soap en de Bijenkorf slaan de handen ineen voor een unieke spa-beleving. Je laten pamperen tijdens het shoppen voelde nog nooit zo goed. Zo schrijft Soap in een persbericht aan Careality.

Drie sterke brands onder één dak
Met deze fantastische samenwerking breidt Soap haar naam verder uit. Na het overweldigende succes van SOAP TREATMENT STORE en DOCTORS AT SOAP in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven, lanceerde het bedrijf in 2016 haar eigen professionele productlijn voor thuis: Soap Recommends. De Soap Recommends producten zijn ware beauty essentials en sluiten perfect aan op de behandelingen van SOAP TREATMENT STORE en DOCTORS AT SOAP. Met deze drietal brands onder één dak is Soap specialist in elke vorm van huidverzorging en klaar voor deze grootse, volgende stap.

Unieke soap-beleving in De Bijenkorf
Met een speciaal voor de Bijenkorf geselecteerde treatmentcollectie biedt Soap de Bijenkorf-klant de unieke mogelijkheid om in de ambiance van het warenhuis te genieten van ontspannen beautybehandelingen. Zo staan diverse manicures, een speciale Shop Break Pedi en de populaire The Soap Brow treatment steevast op het menu. Daarnaast vult Soap haar ‘beauty menu’ ieder seizoen aan met verrassende nieuwkomers en must-do treatments. Ook kan iedere shopper spontaan binnenwandelen voor een Diy Mani en is vanzelfsprekend de complete collectie van Soap Recommends verkrijgbaar. Kortom: dit is dé plek voor de ultieme pamper-break tijdens een fanatieke shopsessie.

Op woensdag 3 mei opende SOAP TREATMENT STORE haar deuren in de Bijenkorf in Amsterdam, gevestigd aan de Dam 1. SOAP TREATMENT STORE zal hier dagelijks geopend zijn volgens de ruime openingstijden van de Bijenkorf. Na Amsterdam zullen ook de vestigingen Utrecht, Rotterdam en Amstelveen snel volgen. Eindhoven zal in 2018 openen.

(foto links:Esther Meijer-Litjens en Stephanie Litjens | SOAP founders)


Deel dit bericht:


Careality