Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 mei 2017

Persoonlijk voetenadvies van pedicures bij Etos

Pedicure Jacqueline Veerman- Luiks van praktijk ’t Gooische Eeltpitje doet een voeten-check.

Mooie, verzorgde voeten zijn een must voor de zomer, wanneer de voeten weer worden gezien in slippers, peeptoes en sandalen. Om mensen hierop voor te bereiden organiseerde Etos samen met vijftien pedicures een speciaal ‘mooie-voeten-spreekuur’ op zaterdag 29 april. Klanten konden in de filialen vragen stellen over de verzorging van de voeten en kregen gratis advies. Het spreekuur was onderdeel van de ‘Mooie voeten-weken’ van 24 april tot en met 7 mei in Etosfilialen door heel Nederland. De actie werd ondersteund door Naloc, aldus Meda Pharma in een persbericht aan Careality.

Om er voor te zorgen dat de voeten in de zomer toonbaar zijn, is een goede verzorging van groot belang. Eva Kamer winkelmanager van de Etos in Hilversum: “Veel van onze klanten komen in het voorjaar bij ons langs om producten te kopen voor een juiste voetverzorging. Wij merken ook dat er juist dan meer vragen over schimmelnagels komen.” In Hilversum startte het spreekuur om elf uur. Pedicure Jacqueline Veerman- Luiks kon direct van start. “Voor elven stonden de eerste klanten al te wachten, die ben ik natuurlijk meteen gaan helpen.” De winkelmanager is enthousiast over de extra service. “We vinden het prettig dat de pedicure onze klanten goed kan informeren over hoe ze hun voeten het beste kunnen verzorgen.”

Het voetenspreekuur, wat afgelopen zaterdag plaatsvond werd ondersteund door Naloc. Marieke van der Hulst van Naloc: “De voeten zomer-klaar maken is niet altijd even gemakkelijk. Bij schimmelnagels bijvoorbeeld heeft de nagel tijd nodig om, in combinatie met de juiste behandeling, uit te groeien. De pedicure kan hier bij uitstek het juiste advies over geven. Soms durven mensen niet naar de pedicure te gaan, of ze hebben er geen tijd voor. Dit is een laagdrempelige manier om deze mensen toch te bereiken.”


Deel dit bericht:


Careality