Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 mei 2017

Nieuw van Lovea: Biologische kleimaskers voor gezicht en 100% natuurlijke huidoliën van avocado en zoete amandel

Het van oorsprong Franse bedrijf Lovea heeft als doel om gezonde, heerlijke ruikende en effectief werkende biologische producten te maken. Deze zijn geschikt voor een milde haar- en lichaamsverzorging van het hele gezin. Nieuw zijn twee biologische maskers voor het gezicht op basis van groene en roze klei en twee 100% natuurlijke huidoliën op basis van avocado en zoete amandel.

Lovea Nature staat garant voor uiterst milde, parabeenvrije formuleringen. De producten zijn samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten die huid en haar intensief verzorgen, voeden en beschermen. Lovea Nature onthult je natuurlijke schoonheid dankzij efficiënte formules die voor iedereen bereikbaar én vooral betaalbaar zijn.

Biologische ingrediënten
Alle producten van Lovea Nature bevatten biologische ingrediënten, waaronder natuurlijke plantenoliën en kleisoorten. Lovea maakt deze producten bereikbaar voor iedereen. Vanaf nu hoef je dus niet langer te kiezen tussen comfort, effectiviteit, biologisch en puurheid. Lovea Nature biedt het namelijk allemaal!

Vrij van o.a. parabenen, PEG, synthetische kleur- en geurstoffen
Stuk voor stuk hebben de producten van Lovea Nature uitzonderlijk milde formules, die huid en haar op een volledig natuurlijke wijze optimaal beschermen, zonder onnodig te belasten met werkstoffen die kunnen irriteren, prikkelen of zelfs beschadigen. De producten bevatten ook geen parabenen, fenoxyethanol, PEG, kleurstoffen of synthetische geurstoffen. De verpakkingen zijn recyclebaar en de transformatie- en productieprocessen zijn streng gecontroleerd en
niet vervuilend. Uiteraard is er niet op dieren getest om de producten te beoordelen.

– NIEUW! Lovea Nature Pink Clay Mask voor de vette en onzuivere huid

– NIEUW! Lovea Nature Green Clay Mask voor de gevoelige en droge huid

– NIEUW! Lovea Nature Avocado Oil

– NIEUW! Lovea Nature Sweet Almond Oil

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:
De producten van Lovea Nature Hair & Bodycare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda en worden onder andere verkocht bij de filialen van Etos en Holland & Barrett.

Verkoopprijzen:
• Lovea Nature Green Clay Face Mask € 5,99/75ml.
• Lovea Nature Pink Clay Face Mask € 5,99/75ml.
• Lovea Nature Avocado Oil € 8,99/100ml.
• Lovea Nature Sweet Almond Oil € 5,99/100ml.

Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl


Deel dit bericht:


Careality