Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 juni 2017

Holland & Barrett opent winkel in Beek

Winkelketen Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) opende woensdag 31 mei een nieuw filiaal in Beek. Het betreft een winkel van 176 m2 gevestigd aan de de Wethouder Sangersstraat 175. Dit meldt Holland & Barrett in een persbericht aan Careality.

Holland & Barrett is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Het te verkrijgen assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, supervoeding, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relax producten.

De nieuwe Holland & Barrett winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en testen.


Deel dit bericht:


Careality