Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 juni 2017

Vitals Saffraan 60 capsules. Met natuurlijke ingrediënten naar een positieve gemoedstoestand

Bij gerechten met een mooie gele kleur wordt vaak aan saffraan gedacht. Deze specerij kent diverse culinaire toepassingen, maar heeft tevens diverse gezonde eigenschappen. Zo is onder andere bekend dat saffraan bijdraagt aan een positieve gemoedstoestand. Een dagelijkse dosis saffraan kopen om blij van te worden is voor de meesten van ons echter geen optie, aangezien het één van de duurste specerijen ter wereld is. Zo schrijft leverancier Vitals in een persbericht aan Careality.

Saffraan en Curcumine SLCPTM van Vitals 

Vitals is leverancier van zeer hoogwaardige voedingssupplementen. Speerpunten in de ontwikkeling van nieuwe producten zijn de dosering, werkzaamheid en opneembaarheid van de gezondheidsproducten. Nieuw in het assortiment zijn saffraan capsules, gemaakt met een extract uit Spaanse saffraan (Affron®) van zeer hoge kwaliteit.

Omdat de gehele productieketen in eigen beheer is, kan gezorgd worden voor de ideale kweekomstandigheden en kan de kwaliteit gegarandeerd worden. Uit de zuivere grondstof wordt middels een speciale extractie-methode een extract verkregen dat gestandaardiseerd is op 3,5% Lepticrosalides®, een gepatenteerd complex van de belangrijkste werkzame stoffen in saffraan. Dat je via deze capsules te maken hebt met 100% echte saffraan is reeds bevestigd door DNA-testen.

Naast saffraan biedt Vitals ook curcumine capsules aan. De capsules bevatten het gepatenteerde Longvida® extract, waarbij gebruik wordt gemaakt van SLCP™-technologie Vergelijkende studies hebben aangetoond dat curcumine-SLCP minstens 65 keer beter opneembaar is dan standaard curcumine-producten.

Verkoopprijs euro 29,95.


Deel dit bericht:


Careality