Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 juni 2017

Boek: Food talk

Gisteren presenteerden Kim Feenstra en Bénine Bijleveld hun heerlijke kookboek Food talk in Hotel V in Amsterdam. De eerste exemplaren werden aan hen uitgereikt door Humberto Tan, bij wie ze later die avond te gast waren in RTL Late Night.

In Food talk geven Kim en Bénine een kijkje in hun glutenvrije leven. De twee vriendinnen hebben een gezamenlijke passie: eten! Dit doen ze beiden glutenvrij; voor Bénine een must vanwege haar intolerantie voor gluten en Kim kiest er voor omdat ze zich hier stukken beter bij voelt. In dit hippe, toegankelijke kookboek vind je heerlijke ontbijtjes tot stunning salades en van fashionable hoofdgerechten tot tongstrelende zoetigheden. De leuke, eerlijke schrijfstijl en de fantastische recepten van Bénine, samen met de verhalen en fotografie van Kim maken dit boek een must-have voor iedereen die geniet van lekker eten. Food Talk is inspirerend mooi en aanstekelijk lekker!

Food talk
Auteurs: Kim Feenstra en Bénine Bijleveld
Prijs: € 20,-
ISBN: 9789021565965
Kosmos Uitgevers

Kim Feenstra is een van Nederlands bekendste modellen. Ze heeft mede dankzij haar deelname aan het RTL programma Het Perfecte Plaatje haar passie voor fotografie ontdekt en staat niet alleen voor, maar nu steeds vaker ook áchter de camera. Bénine Bijleveld is oprichtster van BeninesKitchen.com, een succesvol online platform over glutenvrij eten. Ze schrijft o.a. voor Grazia en VROUW. Haar heerlijke recepten spatten van de prachtig gestylde foto’s af, waarmee ze op Instagram een groot publiek inspireert.


Deel dit bericht:


Careality