Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 juni 2017

Introductie Gentl woman Intimate Care

Anno 2017 onthaart meer dan 82% van de vrouwen (een deel van) haar schaamstreek. Ruim 60% ervaart daarna rode bultjes, jeuk en andere irritatie. Gentl woman Intimate Care bevat de speciaal ontwikkelde 3C formule: caring, cooling, comfort. De crème geeft verlichting bij allerlei ongemakken; helpt de huid herstellen na het ontharen; vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie; en geeft een zijdezacht en fris gevoel. Het houdt de huid soepel bij wrijving waardoor het sporters veel comfort biedt. Er is ook rekening gehouden met de geur en smaak, dus het product levert geen seksuele beperkingen (bijv. door nare geur of smaak) op. Gentl woman Intimate Care is vanaf nu verkrijgbaar.

Een half jaar geleden werd de eerste intieme verzorging voor mannen geïntroduceerd: Gentl man Intimate Care. Een verzorging voor de schaamstreek. Duizenden Nederlandse mannen gebruiken inmiddels het product. Het is vooral populair onder wielrenners, marathon- of triatlon deelnemers en andere sportlui. Al snel klonk er geluid van vrouwen die zich afvroegen waarom dit product er niet voor hen is. Daar is op ingehaakt en vanaf heden is Gentl woman Intimate Care voor 14,95 verkrijgbaar via gentl.com en bij Dio Drogisterijen in Nederland en Suriname.

Gentl woman bevat de volgende actives:
Calming complex (anti-irritant, jeukstillend, helend) Hairgrow moderator (haargroeiremmer) Aloe Vera (verzachtend, wondhelend, anti-irritant Honing (natuurlijke anti-biotica) Sheabutter (verzorgend, voedend, verzachtend) Zoete amandelolie (verzorgend, voedend, verzachtend) Argan olie (verzorgend, voedend, verzachtend) Glycerine (hydraterend) Menthyl lactate (slow release verkoelende werking).

Verschil met Gentl man:
De emulsie; deze geeft een zijdezacht gevoel de geur; je neemt de honing direct waar, deze vervliegt na enige tijd; pH-waarde is afgestemd op de huid van de schaamstreek.


Deel dit bericht:


Careality