Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 juni 2017

Merino Skincare levert vanaf nu via Holland Pharma

Merino Skincare is een authentieke lijn voor huidverzorging uit Nieuw-Zeeland. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingre-
diënten, waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen en beschermen. Holland Pharma is een groothandel in drogisterij- en reformartikelen. Nagenoeg alle reguliere en biologische producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen, lichaams-
verzorging, geneesmiddelen en aanverwante medische producten zijn hier te vinden. Het assortiment bestaat uit meer dan 67.000 verschillende artikelen. Onder Holland Pharma valt onder andere de DA Drogisterij keten. Holland Pharma is zelf onderdeel van Mosadex Groep. Dit schrijft Merino Skincare in een persbericht aan Careality.

PRODUCTEN
Holland Pharma levert vanaf nu alle natuurlijke ‘Lanolin’ producten, gebaseerd op lanoline en hiernaast zonbescherming producten uit het assortiment van Merino Skincare. Onder de Sun Care producten vallen de Aloe Vera Sunscreen, Aloe Vera 97% Gel, Aloe Vera Fresh Mist Spray en Collagen Creme SPF30.

HET VERHAAL ACHTER MERINO SKINCARE
Merino Skincare komt uit Nieuw Zeeland, het land met 4,5 miljoen mensen en 30 miljoen schapen. Schapenscheerders scheren gemiddeld 200 tot 400 schapen per dag. Terwijl schapenscheerders fysiek hard werk verrichten, hebben ze altijd zachte handen. Deze handen zijn veel in contact met de huid en de wol van de schapen. Organische en biologische lanoline van het Merino schaap beschermt de huid tegen de elementen wind, regen en kou en ook verwonding.

Lanoline heeft extreem voedende, verzachtende en herstellende eigenschappen die een natuurlijke barrière tegen schadelijke stoffen en invloeden van buitenaf vormen. Deze crème helpt ook mensen met eczeem, diabetes en psoriasis.

De eerste Merino Skincare crème werd in 1980 ontwikkeld door een apotheker uit het Nieuw-Zeelandse stadje Whangamata. Gefascineerd door de verzorgende eigenschappen van lanoline testte hij in de werkplaats van zijn apotheek maandenlang een zelfgemaakte crème, met uiteindelijk het recept van de eerste Merino Skincare crème als resultaat. Tot op de dag van vandaag een streng bewaakt geheim. Inmiddels worden de producten van Merino Skincare al meer dan 35 jaar wereldwijd gebruikt. De lijn bestaat uit een reeks van veelzijdige producten voor het hele lichaam, van top tot teen. Het hoofdkantoor van Merino Skincare Europa gevestigd op de Utrechtsedwarsstraat in Amsterdam.

PRIJS
Prijsrange: Lanolin Skin Creme handcreme (50 ml) €9,95. Collagen Creme (95 ml) €37,95

Meer informatie: www.merino-skincare.nl


Deel dit bericht:


Careality