Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 oktober 2017

Revolutionaire LELO HEX condoom

In Amerika kenden ze ‘m al, in Nederland is-ie vanaf nu bij Etos te koop: de revolutionaire HEX condooms van LELO. Die hebben een unieke honingraatstructuur die de condooms flinterdun maken. Voor een geweldige seksuele ervaring, maar ook ontzettend sterk, zodat je er veilig van kan genieten. 

Hexagonale cellen
Gebruikers keken halsreikend uit naar een condoom die je nauwelijks voelt en het genot dus niet in de weg staat. Ze steunden massaal een crowdfundingcampagne waar LELO beloofde voor een revolutie op de condoom-markt te zorgen. Om die belofte waar te maken, werkte LELO zeven jaar lang aan het ultieme condoom. Het ontwikkelde een eigen latex structuur die uit 350 afzonderlijke hexagonale cellen bestaat (vandaar de naam ‘HEX’). Deze unieke, gepatenteerde honingraatstructuur zorgt ervoor dat het LELO HEX-condoom een van de dunste condooms op de markt is, zonder dat het aan stevigheid inlevert. Dat slaat aan. Sinds de introductie zijn er bijna dertien miljoen LELO HEX condooms verkocht. (Sinds juni 2016 gaat er zelfs elke drie seconden een over de toonbank.)

Revolutie
Steve Thomson, marketingdirecteur bij LELO: “We zijn niet verbaasd over het succes, maar dat maakt ons er niet minder trots op. Het is geweldig om na zeven jaar werk te zien hoe klanten en winkeliers staan te springen om LELO HEX te krijgen. We hebben voor een revolutie op de condoom-markt gezorgd. Wie HEX probeert en het verschil ervaart, zal niet meer teruggaan naar de oude condooms!”

Celebrate Safe Sex
De LELO HEX-condooms zijn bij Etos-filialen in heel Nederland te koop. En om te vieren dat nu ook Nederlanders écht lekkere, veilige seks kunnen ervaren, geldt t/m 8 oktober een speciale introductiekorting van 25% bij Etos.

Overige informatie over LELO HEX:

Website : https://www.lelohex.com/nl/
Facebook : https://www.facebook.com/lelohex
Twitter : https://www.twitter.com/lelohex
Instagram : https://www.instagram.com/lelohex/

Bij Etos geldt op dit moment een introductiekorting van 25% tot en met 8 oktober.

 


Deel dit bericht:


Careality