Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 oktober 2017

Jubilerende Etos in Veldhovens Citycentrum totaal vernieuwd en heropent 11 oktober

Woensdag 11 oktober gaat in het Veldhovense Citycentrum de vernieuwde Etos open. Het lint wordt om 9.00 uur doorgeknipt. “Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en samen met ons de heropening te vieren. Het wordt een gezellig feestje”, zegt ondernemer Anita Wouters. Er zijn tal van leuke acties en scherpe aanbiedingen. Zo lang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; bij 15 euro een big shopper. De festiviteiten worden afgesloten met een beauty-evenement op zaterdag 14 oktober. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken. Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Gelijk met de heropening viert Etos-Citycentrum het 25-jarig bestaan. De winkel begon in 1992 in een klein pand en breidde in de loop der tijd fors uit tot ruim 400 vierkante meter. De huidige verbouwing blijft binnen de bestaande muren. “Maar binnenin wordt het nu totaal anders. Onze winkel krijgt een inrichting volgens het allerlaatste concept. Het wordt eigentijds en licht, en ruim van opzet. Deze prachtige winkel maakt ons jubileum erg speciaal”, aldus Anita Wouters.

Vertrouwde, gezellige sfeer
De vernieuwde Etos heeft een gevarieerd assortiment, met nieuwe en bekende producten. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. Opvallend is de beauty- en geurenafdeling. Daar vinden klanten een groot aantal merken. Ook hangen er op de afdeling tips over nieuwe stijlen. Als een klant een product ter plaatse wil testen, dan kan dat uiteraard. “Bovendien geven onze medewerkers graag vrijblijvend advies”, vertelt Anita Wouters. “De service is immers als vanouds. Dankzij het team van winkelmanager Brigie Stalpers kunnen klanten erop rekenen dat de vertrouwde, gezellige sfeer ook in de vernieuwde Etos aanwezig is.”

 


Deel dit bericht:


Careality