Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 oktober 2017

The BrowGal Collection

‘Give a girl good brows, she looks good for one day.
Teach a girl how to create good brows and she’ll look great for a lifetime.’
 – TONYA CROOKS –

Tonya Crooks ontdekte welke uitdaging er zijn voor de looks en verzorging van de wenkbrauwen en besloot op zoek te gaan naar de juiste vormen, technieken en tools. Dit resulteerde in de ontwikkeling van The BrowGal Collection. Dit meldt The BrowGal in een persbericht aan Careality.

The BrowGal Collection in Nederland
The BrowGal biedt eersteklas tools en make-up om wenkbrauwen in model te brengen én ze in model te houden. De collectie is ontwikkeld door eyebrow en make-up artist Tonya Crooks en kwam tot stand door gebruik te maken van nieuwe technieken en innovaties. Zij kiest daarbij voor unieke samenstellingen en natuurlijke kleuren als basis voor deze lijn, onder meer verkrijgbaar bij Hudson’s Bay.

Amazing Arches
The BrowGal Eyebrow Pencils, Highlighter Pencils, Eyebrow Gel, Second Chance Eyebrow Serum, Convertible Brow Powder, Eyebrow Accesories en Second Chance Beautysupplement zijn eenvoudig in het gebruik en ideaal om zelf de allermooiste styles te creëren.

Eyebrow Accesories
-Brow Scissors uniek vormgegeven, klein en scherp voor precisie
-Tweezer ultiem, comfortabel en nauwkeurig, zelfs voor de kleinste haartjes
-Tweezer Sharpeners in een handomdraai blijft de Tweezer schoon en feilloos
-2-in1 Pencil Sharpener twee-in-één voor de skinny en de highlighter
-Convertible Brow Brush Double-ended: Spoolie om mee te borstelen, te blenden en om correcties mee te maken en een Angled brush voor absolute controle. Ook te gebruiken voor eyeliners, om highlighter te blenden en om The Convertible Brow Powder mee aan te brengen.

De producten van The BrowGal zijn verkrijgbaar via hudsonsbay.nl.


Deel dit bericht:


Careality