Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 oktober 2017

Allgen Vitamine D3, 5.600 I.E. Softgel kauwtabletten / MAG 365 Magnesiumpoeders / PoolPlus Multivitamines

In de herfst en winter zijn ongemakken zoals griep en verkoudheid, pijnlijke en gespannen spieren, gevoelige botten en gewrichten en een gebrek aan zonlicht weer aan de orde van de dag. Dan is een aanvulling qua voedingssupplementen geen overbodige luxe. Met de unieke Allgen Vitamine D3, 5.600 I.E Softgel kauwtabletten, de door het lichaam effectief opneembare MAG 365 Magnesium-
poeders en de 100% natuurlijke multivitamines van PoolPlus help je het lichaam gezond én goed weerbaar het najaar en de winter door! Dat meldt distributeur Trophax OTC in een persbericht aan Careality.

Tijdens de donkere en koude maanden van het jaar krijgen we weinig zonlicht en voldoende zonlicht is een belangrijke bron voor de aanmaak van vitamine D in ons lichaam. De gunstige effecten van Vitamine D op de calcium- en fosforopname, onze botten, tanden, spieren en ons zenuwstelsel waren al langer bekend.

Nieuw én uniek! Allgen Vitamine D3, 5.600 I.E Softgel Kauwtabletten
Bijna 60% van de Nederlanders heeft in het najaar en de winter een vitamine D-tekort. Nieuw op de Nederlandse markt zijn de Allgen Vitamine D3, 5.600 I.E. Softgel Kauwtabletten. Van dit unieke vitamine D3-supplement hoef je er slechts twee per week in te nemen om het vitamine D3 gehalte in het lichaam te optimaliseren. De Allgen Vitamine D3 kauwtabletten bevatten 2.800 I.E. cholecalciferol (dit is 70 mcg Vitamine D3) per kauwtablet. Ze hebben een aangename natuurlijke citroensmaak en kunnen eenvoudig zonder water worden ingenomen. Heel veel mensen hebben vaak moeite en een grote hekel aan het slikken van pillen of capsules. Deze softgel kauw-
tabletten die je op een smakelijke wijze met twee tegelijkertijd op kunt kauwen (en dat slechts eenmaal per week!), zijn daardoor een ideale én unieke vorm van vitamine D-suppletie!

* I.E. staat voor Internationale Eenheden, een maateenheid voor een hoeveelheid van een stof, gebaseerd op gemeten biologische activiteit.

Vitamine D3 verbetert het immuunsysteem en verkleint de kans op verkoudheid en griep
Een voedingssupplement met vitamine D3 verbetert tevens het immuunsysteem en beschermt het lichaam effectief tegen virusinfecties zoals verkoudheid en griep volgens een studie van Queen Mary University in Londen, gepubliceerd in het British Medical Journal. Deze studie bewijst dat vitamine D3 dus nóg beter voor de algehele gezondheid is dan reeds werd gedacht. Mensen met een laag vitamine D-gehalte hebben het meeste baat bij vitamine D-suppletie, wanneer dit supplement structureel wordt ingenomen. Met Allgen Allgen Vitamine D3, 5.600 I.E. Softgel Kauwtabletten is dit vanaf nu heel eenvoudig.

Magnesium, onmisbaar voor tal van essentiële lichaamsfuncties
Magnesium is een voor het lichaam essentieel en daarmee onmisbaar mineraal. Het is erg belangrijk voor een goede energiestofwisseling in het lichaam, zorgt ook voor de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van onze spieren. Het helpt om tanden en botten gezond te houden, zorgt voor een goede en ontspannen nachtrust en voor een goede elektrolytenbalans* in het lichaam. Veel wetenschappers beschouwen magnesium als een essentieel onderdeel van het dagelijkse voedingspatroon, omdat het een vitale rol speelt bij meer dan 300 belangrijke spierfuncties in het lichaam.  Magnesium zorgt ook voor bescherming van de huid. Het werkt positief op het immuunsysteem en de hormoonhuishouding van het lichaam en verhoogt het zelfherstellend vermogen van de huid. Magnesium helpt de huid tevens te beschermen tegen schadelijke externe invloeden en helpt daarmee een vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

*Elektrolyten zijn essentiële mineralen in het lichaam, die nodig zijn voor de zenuw– en spierfunctie; als deze balans wordt verstoord, kunnen de organen niet optimaal functioneren

MAG365 Magnesiumpoeders, een daad-
werkelijk effectief opneembare vorm van magnesium
Pure magnesium wordt niet door ons lichaam opgenomen. Daarvoor is een citraatverbinding noodzakelijk. Er zijn veel tabletten en capsules die naast de magnesium  tevens citraat bevatten, maar ook conserveermiddelen en vulstoffen. Daardoor werken deze veel minder effectief. Uniek aan het MAG365 Magnesiumpoeder is, dat dit een poeder is met als samenstelling magnesiumcarbonaat en citroenzuur. Door lauw tot warm water toe te voegen aan 1 theelepel MAG365 Magnesiumpoeder in een beker of glas gaat het water bruisen en ontstaat er magnesiumcitraat. Dit wordt voor 80% door het lichaam opgenomen en is daarmee het hoogste percentage, effectieve magnesium dat wél effectief door het lichaam wordt opgenomen. Uit verschillende wetenschappelijke studies* is gebleken dat magnesiumcitraat in deze vorm een hogere bio-beschikbaarheid kent voor ons lichaam dan andere vormen van magnesium-suppletie. De MAG365 Magnesiumpoeders zijn verkrijgbaar in de volgende varianten: MAG365 NATUREL, MAG365 PASSIEVRUCHT, MAG365 PLUS CALCIUM, MAG365 KIDS.

*Bron: University of Reading, 2003

Fit en energiek tijdens de gure maanden met de 100% natuurlijke PoolPlus Multivitamines
Er zijn talloze merken multivitamines verkrijgbaar op de markt. Veel ervan kunnen echter niet of nauwelijks door het lichaam worden opgenomen, vanwege hun (vaak synthetische) samenstelling, waar ons lichaam qua bio-beschikbaarheid nauwelijks iets mee kan. De uitzonderlijk antioxidantrijke PoolPlus Multivitamines hebben een door het lichaam bijzonder goed opneembare samenstelling, met maar liefst 55 natuurlijke ingrediënten. Elke PoolPlus Multivitamine tablet bevat een synergetische, uitgebalanceerde formule op basis van de beste ingrediënten uit de natuur. Het PoolPlus Multivitamine tablet werkt daarbij volgens het principe van de gedoseerde afgifte (time released werking). Elke tablet is daardoor maar liefst 8 uur lang werkzaam, waardoor deze multivitamine langdurig effectief zijn werking kan doen voor het lichaam en je de hele dag fit en energiek blijft.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:
De producten van Allgen Vitamine D3, 5.600 I.E., MAG 365 Magnesiumpoeders en de PoolPlus Multi-
vitamines  worden op de markt gebracht door Trophax OTC B.V. uit Zwijndrecht (NL).

De producten zijn verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en bij meer dan 50 webshops, waaronder: www.direct-help.nl

De producten worden ook aanbevolen en verkocht door diverse schoonheidsspecialistes.

Advies verkoopprijzen:

  • MAG365 Magnesium Naturel            € 14,95/150 gr.
  • MAG365 Magnesium Passievrucht   € 14,95/150 gr.
  • MAG365 Magnesium + Calcium        € 23,50/210 gr.
  • MAG365 Magnesium Kids                 € 19,95/ 150 gr.
  • Allgen Vitamine D3 5.600 I.E.            € 9,98/30 Softgel Kauwtabletten
  • PoolPlus Multivitamines                     € 17,95/60 tabletten en € 29,95/120 tabletten.

Deel dit bericht:


Careality