Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 oktober 2017

Voedingsplanner – Grip op koolhydraten

Op gewicht komen én blijven?  Velen mensen hebben het al ervaren: dat lukt met de succesvolle Grip op koolhydraten (GOK) methode van diëtiste Yvonne Lemmers. Naast deze bestseller verschijnt nu de onmisbare en praktische GOK voedingsplanner om grip te krijgen op je eetweek. Met de duidelijke uitleg, vele handige tips, persoonlijke pagina’s, schrijfruimte voor boodschappen en reminders is dit een musthave voor alle GOK-kers! Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Met de Grip op koolhydraten voedingsplanner van Yvonne Lemmers kun je in fase 1 op gewicht komen en met fase 2 kun je je streefgewicht behouden. De Grip op Koolhydratenboeken met de bewezen, succesvolle GOK -methode zijn je leidraad. Deze planner kan het je vergemakkelijken om er je eigen vertrouwde eetpatroon van te maken, zonder honger te lijden. De tips, boodschappenlijstjes en motiverende quotes  geven inspiratie en controle. Wat een houvast is voor nu en later!

‘Deze planner is voor mensen die houvast, steun en inzicht willen bij het afvallen door eiwitrijk en koolhydraatbeperkt eten. Een blijvende dieettrend die al vele mensen hebben ervaren.’

Grip op koolhydraten voedingsplanner | Yvonne Lemmers |
ISBN: 9789021567860 | € 17,50 |
Verschijndatum: 28 november 2017 | Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality