Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 november 2017

Groot feest bij heropening Etos ‘t Fort in Apeldoorn (wijk Osseveld)

Woensdag 8 november is het feest bij Etos in de Apeldoornse wijk Osseveld. Dan gaat in het winkelcentrum ’t Fort om 9.00 uur de compleet vernieuwde winkel open. Iedereen is welkom om de gezellige heropening mee te maken. Op de openingsdag maken klanten kans op een beautypakket ter waarde van 125 euro. Tot en met zaterdag 11 november trakteert Etos klanten op gratis producten en mogen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd waarmee ze een leuke prijs kunnen winnen. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Etos in winkelcentrum ’t Fort heeft een complete metamorfose onder-
gaan en is volledig aangepast aan de allerlaatste Etos look & feel. De winkel heeft een frisse uitstraling en beschikt over een prachtige beauty- en geurenafdeling met keuze uit bekende en nieuwe merken. “We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen en het is gelukt”, zegt winkelmanager Shelena Stam. “De winkel ziet er prachtig uit. We kijken er naar uit om onze verbouwde Etos aan klanten te laten zien. We zijn benieuwd naar hun reacties.”

Feest voor kinderen, mannen en vrouwen
Het openingsfeest van Etos duurt tot en met zaterdag 11 november. Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Op vrijdag 9 november komt er in de winkel een barbier; mannen kunnen zich laten scheren en informatie krijgen over (baard-)verzorging. Zaterdag 11 november is er van 11.00 tot 17.00 uur een beautyevenement. De visagist geeft dan persoonlijk advies en verzorgt korte makeovers. Ook kinderen zijn op deze dag van harte welkom. Zij mogen vanaf 16.00 uur een Sint-Maartensliedje zingen: de snoeptrommel staat klaar! “Bovendien kunnen kinderen van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 november een kleurplaat ophalen en die tot en met 11 november inleveren. Woensdagmiddag 15 novem-
ber maken we in de winkel de winnaar van deze kleurwedstrijd bekend”, aldus de winkelmanager.


Deel dit bericht:


Careality