Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 november 2017

Pleun opende Etos Spuistraat Den Haag

Na een grondige verbouwing is de vernieuwde Etos zaterdag 25 november feestelijk geopend door winkelmanager Elvira de Boer, Etos directeur Jan-Derek Groenendaal en The Voice-winnares Pleun. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De winkel aan de Haagsche Spuistraat is helemaal ingericht volgens het laatste Etos concept. Klanten vinden er een grote beauty- en geurenafdeling en kunnen verschillende producten testen. De hele week zijn er nog speciale acties en trakteert Etos op gratis producten. Zaterdag 2 december tussen 11.00 en 17.00 uur wordt de openingsweek afgesloten met een beautyevenement waar klanten zich gratis kunnen laten opmaken.


Deel dit bericht:


Careality