Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
27 november 2017

Pleun opende Etos Spuistraat Den Haag

Na een grondige verbouwing is de vernieuwde Etos zaterdag 25 november feestelijk geopend door winkelmanager Elvira de Boer, Etos directeur Jan-Derek Groenendaal en The Voice-winnares Pleun. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De winkel aan de Haagsche Spuistraat is helemaal ingericht volgens het laatste Etos concept. Klanten vinden er een grote beauty- en geurenafdeling en kunnen verschillende producten testen. De hele week zijn er nog speciale acties en trakteert Etos op gratis producten. Zaterdag 2 december tussen 11.00 en 17.00 uur wordt de openingsweek afgesloten met een beautyevenement waar klanten zich gratis kunnen laten opmaken.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality