Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 november 2017

A.S. Watson benoemt twee nieuwe directieleden

A.S. Watson Benelux heeft Brenda Smith benoemd tot Director Marketing & Customer Experience Health & Beauty Benelux. Smith wordt verantwoordelijk voor de afdeling Marketingcommunicatie, Media & CRM, Formule Ontwikkeling, PR & Interne Communicatie en Customer Service. Zij treedt in de voetsporen van Milo Laseur, die na ruim 8 jaar in deze functie zijn taken op 1 februari 2018 zal overdragen, om meer tijd te besteden aan andere interesses en zijn gezin. Op dezelfde dag begint Esther Koetsier aan een nieuwe loopbaan als Trading Director ICI PARIS XL Benelux.

Brenda Smith (43, rechts) begon haar loopbaan bij A.S. Watson in december 2014 als Adjunct-Directeur Marketingcommunicatie & CRM. In deze functie heeft zij een significante bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering en digitalisering van de marketing voor de ketens Kruidvat en Trekpleister. Ook heeft zij met haar team een succesvol CRM programma in België gelanceerd. Hiervoor bouwde zij een lange staat van dienst op het gebied van marketing op. Zo was zij werkzaam in verschillende marketingfuncties bij Sara Lee en Douwe Egberts Masterblenders.

Esther Koetsier (52, links) trad in januari 2015 in dienst van A.S. Watson als Adjunct-Directeur Inkoop Health & Beauty Benelux. Hier is zij onder meer initiator geweest in het ontwikkelen van de health-strategie, waarin gezondheidsproducten voor iedereen bereikbaar worden gemaakt. Hiervoor was zij werkzaam bij verschillende retailers, waar zij zeer ruime ervaring heeft opgedaan op het gebied van Inkoop en Marketing.

Over A.S. Watson
A.S. Watson Benelux bestaat uit de drogisterijketens Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL en Prijsmepper. A.S. Watson Benelux is onderdeel van de A.S. Watson Group (ASW). ASW bestaat sinds 1841 en is met inmiddels ruim 13.700 winkels in 24 markten de grootste internationale health & beauty retailer in Azië en Europa. Ieder jaar winkelen zowel in de winkels als online vele miljoenen klanten bij één van de 13 retailmerken van de onderneming. ASW maakt deel uit van CK Hutchison Holdings Limited. Deze multinationale onderneming heeft grote belangen in havens en gerelateerde diensten, retail, infrastructuur, energie en telecommunicatie in meer dan 50 landen.


Deel dit bericht:


Careality