Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 februari 2018

Etos-Diezerstraat Zwolle ‘Beste Etos van Nederland’

Etos aan de Zwolse Diezerstraat mag zich het komende jaar de ‘Beste Etos van Nederland’ noemen. De winkel heeft voor de tweede keer op rij de landelijke wedstrijd van Etos gewonnen. Deze zege wordt op zaterdag 17 februari de hele dag met klanten gevierd. De rode loper ligt uit en klanten worden feestelijk ontvangen met een hapje en een leuke attentie. Wie wil kan gratis de nagels laten lakken en een makeover krijgen. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

“Echt, we gingen volledig uit ons dak toen bleek dat we hadden gewonnen. Nog nooit heeft dezelfde Etos-winkel twee keer deze titel behaald,” vertelt de trotste winkelmanager Chantal Jeursen. Volgens de jury is Etos-Diezerstraat de winkel waar klanten keer op keer een zeer goed gevoel krijgen. Zij worden omarmd door een gemoedelijke sfeer en kunnen altijd vertrouwen op deskundige adviezen. “Ons dagelijkse doel is om klanten meer te bieden dan dat zij van ons verwachten. We willen ze bij elke bezoek plezierig verrassen. En dat dit lukt, horen we vaak. Onze klanten reageren erg enthousiast. We gaan uiteraard door op de ingeslagen weg en hopen bij de volgende wedstrijd wederom hoge ogen te gooien.”

Winkelwedstrijd
De winkelwedstrijd van Etos liep van maart tot en met 31 december 2017 en bestond uit vier verschillende rondes. Alle winkels werden door onder andere mystery shoppers en medewerkers van het Etos-hoofdkantoor beoordeeld op allerlei aspecten. Daartoe behoorden onder meer de deskundigheid en de klantvriendelijkheid van medewerkers en de totale verzorging van de winkel. Uiteindelijk gingen 20 winkels door naar de finaleronde, waarin zij werden bezocht door het managementteam van Etos. Deze jury bepaalde dat Etos-Diezerstraat zich de ‘Beste Etos van Nederland’ mag noemen. Etos Beek (Wethouder Sangersstraat 182) eindigde op de tweede plek, Etos Huizen (Oostermeent West 2-6) werd derde.


Deel dit bericht:


Careality