Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 februari 2018

Heropening vernieuwde Etos Kampen op 2 maart a.s.

Ondernemer Jan Scheer van Etos in Kampen gaat met pensioen. De winkel is verkocht aan Etos en wordt voorgezet als een vestiging. Alle medewerkers komen in dienst van Etos. De winkel ondergaat eerst een kleine opfrisbeurt en heropent op vrijdag 2 maart om 9.00 uur. In de vernieuwde Etos zien klanten behalve bekende ook nieuwe gezichten. “Die van mij bijvoorbeeld”, zegt winkelmanager Mirella de Boer. “Ik vind het geweldig om in Kampen aan de slag te gaan en kijk er erg naar uit om met klanten kennis te maken.”

Iedereen is van harte uitgenodigd om de heropening mee te maken. Er zijn leuke acties en speciale aanbiedingen. Op zaterdag 3 maart organiseert de winkel een evenement dat geheel in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen dan bij de visagist een persoonlijk advies en een makeover krijgen.

Goede service
De vernieuwde Etos heeft een frisse uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. De winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment. Klanten vinden er van alles op het gebied van gezondheid, beauty en babyverzorging, maar ook de leukste cadeauartikelen. “Voor elke portemonnee hebben we een uitgebreide keuze”, vertelt Mirella de Boer. Het team van Etos in Kampen bestaat uit deskundige en klantvriendelijke medewerkers. Klanten kunnen rekenen op een goede service. “We geven graag advies. Ook laten we via een touch up zien hoe je zelf een make-upproduct kan toepassen”.


Deel dit bericht:


Careality