Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 maart 2018

Vandaag verstuurde XCJ reclameproductie 10.000ste factuur

“Vanochtend bezorgden we een taart ter  gelegenheid van het versturen van de 10.000e factuur vanuit XCJ reclameproductie. Deze kwam bij Difrax in Bilthoven terecht na een productie van een serie van kartonnen promotiematerialen,” aldus Frank van der Meulen van XCJ reclameproductie.

“Wij realiseren ons heus dat niet elke factuur die bij onze opdrachtgevers terecht komt altijd met feestgevoel ontvangen zal worden, maar deze 10.000e factuur wilden we niet zomaar voorbij laten gaan. De samenwerking met Difrax dateert al van ver voor de start van XCJ reclameproductie in 2006. Wat het extra aardig maakt dat juist zij de 10.000e mochten ontvangen.”

Volgens Frank van der Meulen verdient elke opdrachtgever van XCJ Reclameproductie een taart. “Want dagelijks ervaren we een aangename samenwerking met ál onze opdrachtgevers. Hierbij ontstaan mooie producties in de vorm van aantrekkelijke en betaalbare verpakkingen & POS materialen.

“Bedankt Difrax! Voor het al zo lang vertrouwen hebben in onze producties en dat ’bedankt’ richten we natuurlijk aan ál onze opdrachtgevers die er gezamenlijk voor zorgden dat we al meer dan 10.000 orders mochten verwerken.”


Deel dit bericht:


Careality