Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 maart 2018

Etos en NS verlengen samenwerking met 10 jaar

Drogisterij Etos en NS hebben hun samenwerking met 10 jaar verlengd. Etos heeft nu 20 vestigingen op stations door heel Nederland. De huidige stationswinkels worden omgebouwd naar een nieuwe formule. Voor de zomer opent de eerste vernieuwde Etos op station Utrecht CS.  Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality. (voor vervolg zie onder foto)

De Etos winkel op station Utrecht CS wordt verbouwd en krijgt de moderne, eigenstijdse uitstraling in  de nieuwste Etos Look & Feel.

Jan-Derek Groenendaal, algemeen directeur Etos:
“Onze klanten op het station willen graag een uitgebreid aanbod. Maar ook willen zij de producten snel vinden en afrekenen.”

“In de nieuwe Etos op station Utrecht gaan we het assortiment daarom speciaal aanpassen aan de wensen van de reiziger. Denk daarbij aan een nieuwe kassa en assortiment in de categorie Handig voor onderweg en Kadootje voor jezelf. Zo zijn we er voor de reiziger die haast heeft en ook voor de mensen met wat meer tijd.”


Deel dit bericht:


Careality