Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 april 2018

P20, superieure zonbescherming

Wanneer het mooie weer uitnodigt om veel naar buiten te gaan, is goedwerkende zonbescherming voor het hele gezin een absolute must! P20 biedt effectieve bescherming, tot wel 10 uur lang. P20 is ‘superieure zonbescherming’, aanvankelijk ontwikkeld voor mensen die actief, sportief zijn, veel aan zon worden blootgesteld en zeer hoge eisen stellen aan zonbescherming. Dit schrijft P20 in een persbericht aan Careality.

Tegenwoordig wordt P20 – door zijn superieure beschermende eigenschappen – ook gewaardeerd als de ultieme bescherming voor het hele gezin tijdens de zomerperiode. Ervaar het zelf, 15 minuten na aanbrengen van P20 zonbescherming: je voelt het niet, je ziet het niet en je ruikt het niet. Maar… je bent wel tot 10 uur lang zeer goed beschermd!

-10 UUR LANG ZONBESCHERMING
-UNIEKE LICHTGEWICHT FORMULE
-HOGE UVA BESCHERMING
-ZONDER KLEURSTOFFEN EN PARFUM
-ZEER WATER RESISTENT
-IDEAAL VOOR DE HELE FAMILIE

Het P20 assortiment:
P20 SPF20 – Verkrijgbaar in pompspray en lotion;
P20 SPF30 – Verkrijgbaar in Continuous Spray en pompspray;
P20 SPF50 – Verkrijgbaar in Continuous Spray en pompspray;
P20 is onder andere verkrijgbaar bij Etos & Kruidvat.

P20 is o.a. verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.


Deel dit bericht:


Careality