Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 april 2018

Idyl elastische pleister favoriet in pleistertest Consumentenbond

In de Gezondgids van april, uitgegeven door de Consumentenbond, is een artikel verschenen over het testen van verschillende soorten pleisters. In het pleisteronderzoek werden 10 merken wondpleisters getest op gebruiksgemak. In totaal werden 5 merken elastische en 5 merken classic pleisters beoordeeld. Dit meldt Holland Pharma in een persbericht aan Careality.

Binnen de categorie elastische pleisters komt Idyl als favoriet uit de bus vanwege de goede kleefkracht en werd beoordeeld met een 7,3.

Idyl Huismerk heeft meer dan 200 drogisterij-artikelen van goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Het complete basisassortiment van Idyl is verkrijgbaar bij Holland Pharma. Wilt u meer informatie? Kijk op Hollandpharma.nl.

 


Deel dit bericht:


Careality