Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 april 2018

Drogisterij Sterrenburg sluit zich aan bij DROGIST Bewust Beter

Drogisterij Sterrenburg in Dordrecht heeft zich aan-
gesloten bij DROGIST Bewust Beter om haar klanten nu en in de toekomst nog beter van dienst te zijn. Op 14 april 2018 is de vernieuwde drogist feestelijk heropend met openingsacties en diverse proeverijen. Dit meldt groothandel Unipharma in een persbericht aan Careality.

Het assortiment is uitgebreid, er zijn diverse merken aan het assortiment toegevoegd zoals Rabenhorst, CoCoa, Glutenvrij, Alviana en MiniMarie Thee. De winkel heeft een nieuw eigentijdse uitstraling. Daarnaast zal Drogisterij Sterrenburg haar klanten regelmatig gaan verrassen met proeverijen en demonstraties en zullen alle activiteiten te volgen zijn via Social Media.

DROGIST Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

UniPharma wenst het team van Drogisterij Sterrenburg veel succes in deze prachtige winkel.

Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

 


Deel dit bericht:


Careality