Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 mei 2018

Etos in Amersfoort-Hoogland in nieuw en groter pand

Vrijdag 25 mei is het extra gezellig in het Amersfoortse Hoogland. Om 8.30 uur gaat in het winkelcentrum Kraailandhof een gloed-
nieuwe Etos open. De winkel is van ondernemer Marjolein Köhler; zij neemt de vestiging over van haar ouders. “We gaan open op een andere locatie in het winkelcentrum. In dat grote pand, tegenover Gall & Gall, kunnen we onze klanten heel goed het aller-
nieuwste op het gebied van make-up, geuren en gezichtsverzorging laten ervaren!” Alle medewerkers verhuizen mee naar de nieuwe winkel. Klanten kunnen dus rekenen op de bekende, goede service. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Drie generaties uit de ondernemersfamilie gaan de nieuwe Etos officieel openen: Marjolein Köhler, haar dochter en haar ouders. Iedereen is van harte welkom om dit mee te maken. “We vieren de opening samen met onze klanten. Zo geven we bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk weg, bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 26 mei is er een beautyevenement met een visagist die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen dan ook gratis een makeover krijgen.”

Inspiratie
De Etos van Marjolein Köhler is ruim van opzet en ingericht volgens het allerlaatste concept. De winkel beschikt over een grote beauty- en geurenafdeling waar klanten keuze hebben uit een groot aantal bekende en nieuwe merken. Inspiratie opdoen voor een nieuwe look kan er gemakkelijk. Overal hangen tips en medewerkers laten via een touch up zien hoe een klant zelf een make-upproduct kan toepassen. De winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment. Klanten vinden er van alles op het gebied van gezondheid en dagelijkse verzorging, maar ook de leukste cadeauartikelen. “En, zoals klanten van ons gewend zijn: we pakken alles graag feestelijk
en met zorg in.”


Deel dit bericht:


Careality