Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 mei 2018

Bioskin DermaSpray, van Salcura Natural Skin Therapy

Het hele jaar door is een goede huidverzorging belangrijk, maar zeker nu het seizoen van zonnebaden weer is aangebroken is het meer dan ooit nodig om je huid te beschermen en te verzorgen. Een gezonde huid ziet er immers mooier uit en voelt ook prettiger aan. Het warme weer zorgt ervoor dat mensen met een gevoelige huid snel last krijgen van rode, geïrriteerde en droge plekken. Het is dan van essentieel belang om een product te gebruiken dat de huid laat herstellen, verzacht en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dit meldt Salcura in een persbericht aan Careality.

De Bioskin DermaSpray van Salcura Natural Skin Therapy is de juiste oplossing om de huid van deze verzorging te voorzien. Het is een innovatieve en unieke spray in zijn soort. Doordat de spray geen schadelijke of irriterende ingrediënten bevat, is de DermaSpray geschikt voor iedereen met een overgevoelige en droge huid of iedereen die last heeft van ergere huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis, dermatitis en rosacea.

De DermaSpray helpt een natuurlijke barrière te vormen, zodat de huid beter gehydrateerd blijft en verschijnselen van een droge huid afnemen. Het product geeft onmiddellijk verlichting bij een jeukende huid en doorbreekt hiermee tevens de jeuk-krab-jeuk cyclus. De substantie trekt diep de huid in waardoor de huidcellen in een vroeg stadium van levenscyclus worden bereikt en diep worden gevoed. De huidcellen zullen gezonder aan de oppervlakte verschijnen, waardoor de
huid er beter uit zal zien en aandoeningssymptomen zullen afnemen.

Een spray is gemakkelijk in gebruik en biedt meer effectiviteit dan een crème. In het bijzonder voor de mensen die last hebben van een zeer droge of gevoelige huid. Doordat de spray snel de huid in trekt, hoeft deze niet ingewreven te worden, wat verdere irritatie voorkomt. Daarnaast kan de huid de natuurlijke vitaminen en mineralen gemakkelijk absorberen en wordt de huid gevoed met vijftien essentiële oliën en extracten. De DermaSpray kan zelfs gebruikt worden langs de
haargrens of op de schedel.

Bij de ergere gevallen van huidaandoeningen, wordt aangeraden de Bioskin DermaSpray te gebruiken samen met de Bioskin Zeoderm. Gebruik in dit geval de Zeoderm nadat de Spray is aangebracht en in de huid is getrokken. De zalf van de Zeoderm biedt verdere hydratatie en bescherming aan de huid.

Bioskin Dermaspray is verkrijgbaar vanaf: 100 ml – €19.99 | 250 ml – €38,99.

Salcura biedt een brede range aan producten, allen vrij van paraffine, steroïden, parabenen, SLS, hormonen en parfum. De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij drogisterij Holland & Barrett en via www.salcura.nl.


Deel dit bericht:


Careality