Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 mei 2018

Tisserand verkozen tot Beste Aromatherapie merk tijdens de International Beauty Shortlist Awards 2018

Tijdens de prestigieuze Beauty Shortlist Awards van 2018 is Tisserand Aromatherapy uitgeroepen tot ‘Best Aromatherapy Brand’. Deze jaarlijks terugkerende verkiezing in Engeland is de uitgelezen kans voor merken om zich te meten met collega’s in de industrie. Dit jaar was er een ongekend hoog aantal inzendingen van meer dan 600 merken. Dit schrijft First T&B Benelux in een persbericht aan Careality.

De Beauty Shortlist Awards staat bekend om haar complete onafhankelijk-
heid, waarbij geen advertenties of sponsoren worden toegelaten. De producten worden door een internationale vakjury in Londen, New York en Sydney zorgvuldig uitgeprobeerd, getest en beoordeeld.

Een fantastische erkenning voor het merk dat al sinds 1974 zich tot doel stelt de mooiste kwaliteit 100% natuurlijke, pure en zuivere etherische oliën (biologisch, wild geoogst of ethisch gewonnen) van over de hele wereld aan zowel consument als professional aan te bieden.

Naast de producten voor klassieke aromatherapie heeft het merk diverse natuurlijke kant-en-klare verzorgingsproducten op basis van aromatherapie samengesteld, zodat iedereen eenvoudig kan profiteren van de prachtige eigenschappen van etherische oliën ter bevordering van gezondheid en welzijn.

Voorbeelden hiervan zijn de productlijnen: Wellbeing, Tea Tree & Aloë en Bath & Body.

Producten van Tisserand Aromatherapy worden nooit getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus ook geschikt voor veganisten.

Voor meer informatie over Tisserand producten, ga naar www.tisserandbenelux.eu of mail: info@tisserandbenelux.eu


Deel dit bericht:


Careality