Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 juni 2018

Bijblijven met app kan nu overal en altijd

Het CBD heeft een app van het nascholingsplatform Zorg dat je bijblijft gelanceerd. Nascholen wordt met de app nog toegankelijker. En met de app krijgen gebruikers direct toegang tot het laatste nieuws. De belangenorganisatie stelde Careality hiervan via een persbericht op de hoogte.

Het nascholingsplatform Zorg dat je bijblijft (www.nascholingdrogisterij.nl), een initiatief van het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD), is in 2016 opgericht om bij te blijven in het vak, invulling te geven aan de verantwoordelijkheid van de (assistent)drogist als Erkend Specialist in Zelfzorg en om op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Inmiddels maken ruim 8.500 (assistent)drogisten gebruik van het systeem.

Laatste nieuws
Het nascholingsplatform is vanaf nu ook beschikbaar als app voor mobiel en tablet. Met de app kunnen gebruikers altijd en overal gebruikmaken van het nascholingsplatform. De app geeft direct toegang tot het laatste nieuws over bijvoorbeeld actuele bijwerkingen van zelfzorggeneesmiddelen, een aangepaste advisering of een product dat uit de handel wordt genomen. Een icoontje in de app laat zien als er een interessant bericht is geplaatst.

Met de app kunnen gebruikers snel het laatste nieuws lezen én komt het beste advies voor de klant makkelijker beschikbaar.

Met de lancering van de app verschijnen drie nieuwe magazines. Het magazine Rondom de mond behandelt de standaard Koortslip. De magazines Klantgroepen en risico’s, en Zelfzorggeneesmiddelen en risico’s maken de (assistent-)drogist bewust van de risico’s bij zelfzorggeneesmiddelen en gaan in op de mogelijke bijwerking, op overdosering en zoomt in op bepaalde risicogroepen van klanten.

Gratis downloaden
De app is vanaf nu gratis te downloaden in de Apple Store en Google Play en is beschikbaar voor alle deelnemers op het nascholingsplatform. Alleen bij het eerste gebruik van de app is het nodig om in te loggen met email en wachtwoord. Nieuwe deelnemers aan het nascholingsplatform moeten zich wel aanmelden en registeren op www.nascholingdrogisterij.nl.

Naast de app blijft het nascholingsplatform beschikbaar op de computer en laptop.


Deel dit bericht:


Careality