Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 juni 2018

Veel belangstelling bij opening Etos in Amsterdamse Leidsestraat

Afgelopen zaterdag, 9 juni, stond Etos in de Amsterdamse Leidsestraat volop in de belangstelling. De winkel ging na een ingrijpende verbouwing om 11.00 uur open en het was er meteen gezellig druk. Het publiek is enthousiast over de vernieuwde Etos. De buitenkant van het pand is met respect voor de historie verbouwd. De sfeervolle inrichting binnenin is volgens het allerlaatste concept van Etos, met de nadruk op Health & Beauty. De officiële opening werd verricht door Jan-Derek Groenendaal, General manager van Etos, en winkelmanager Conny Smit. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Etos bevindt zich in het pand van Dikker & Thijs, op de begane grond. Dit pand en Etos zijn nagenoeg even oud. “Ons bedrijf werd bijna een eeuw geleden, in 1919, opgericht. Rond die tijd vond ook de oplevering van dit monumentale pand plaats”, vertelt Annelies Weij, conceptdeveloper Etos. “Dat heeft de ontwikkeling van deze winkel zeker een speciaal tintje gegeven.”

Healthspecialist & beautyexpert
De klanten van Etos aan de Leidsestraat zijn de omwonenden, passanten en toeristen. Het assortiment is hierop toegespitst. Naast het aanbod voor de dagelijkse verzorging en gezondheid zijn er bijvoorbeeld ook producten die handig zijn voor onderweg. Op de ruim opgezette beautyafdeling hebben klanten keuze uit een groot aantal merken. De winkel beschikt over vakkundige en klantvriendelijke medewerkers. “Klanten met vragen over gezondheidsproducten kunnen terecht bij de healthspecialist. En wie een nieuwe look wil, kan vrijblijvend advies krijgen van de beautyexperts. Zij laten ook via een touch up bij de visagiebar zien hoe je zelf zo’n nieuwe look kan toepassen”, aldus Annelies Weij.


Deel dit bericht:


Careality