Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 augustus 2018

New Care koopt eerste commitmentaandeel van Care & Beauty

New Care Supplements is het eerste bedrijf dat een commitmentaandeel van Care & Beauty heeft gekocht. Een commitmentaandeel kan door leveranciers bij de nieuwe formule voor zelfstandige drogisterijen worden aangekocht om aan te geven dat ze vertrouwen hebben in het traject en de betrokken ondernemers van Care & Beauty. Dit staat verder los van de samenwerking met de drogisterijformule.

Frank Menue van New Care over zijn motivatie achter het aandeel: “Laat ik vooropstellen dat ik niet blij was te vernemen dat er een groep ondernemers zich afsplitste van NDS. Hoe mooi was het om met DA een zelfstandig gezicht naar buiten te hebben in Nederland. New Care kiest namelijk al vanaf de oprichting in maart 2001 voor de zelfstandige ondernemer. Ik wil dat alle zelfstandige ondernemers voor New Care kiezen, dus buiten DA ook de rest van de zelfstandigen waaronder Care & Beauty.” Menue sprak Stan van Nieuwland en Harry Piet persoonlijk. “Zij gaven mijns inziens duidelijk aan waarom ze deze stap, met nog 25 andere zelfstandigen, hebben genomen. Ik was blij te horen dat Care & Beauty met Holland Pharma toch nog aan Mosadex verbonden blijft. Ik hoop dan ook dat de kopgroep, die nu in the picture staat, uiteindelijk ingehaald gaat worden door het peloton DA. De toekomst zal dat uitwijzen.”


Deel dit bericht:


Careality