Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 september 2018

Etos aan Bos en Lommerweg in Amsterdam compleet vernieuwd

Woensdag 12 september gaat Etos aan de Amsterdamse Bos en Lommerweg weer open. De winkel is anderhalve week gesloten geweest vanwege een ingrijpende verbouwing. Winkelmanager Wendy Kristoffers (links op foto) en haar team nodigen iedereen uit om hun vernieuwde Etos te bezoeken. “Om 9.00 uur doen we de deuren open. Je bent van harte welkom! Tot en met zaterdag 15 september vieren we een gezellig feestje.” Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

In de openingsweek zijn er bij Etos aan de Bos en Lommerweg speciale acties en wordt er getrakteerd op gratis producten. Zolang de voorraad strekt krijgen klanten bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Bij besteding vanaf 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. De openingsweek wordt op zaterdag 15 september afgesloten met een beautyevenement. Klanten kunnen bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een make-over krijgen.

Inspiratie
De vernieuwde Etos heeft een frisse, moderne uitstraling. De winkel biedt een gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Er zijn producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, de leukste cadeautjes en van alles voor de baby. Op de fraaie beauty- en geurenafdeling vind je volop inspiratie voor een andere look. “Via een snelle touch up laten wij je graag zien hoe je zelf zo’n nieuwe look kunt toepassen”, aldus Wendy Kristoffers.


Deel dit bericht:


Careality