Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 oktober 2018

Met de nieuwe Softshave wordt scheren een feestje

Scheren, steeds meer mensen doen het, en ook steeds vaker wordt niet alleen een specifiek gedeelte, maar het hele lichaam onthaard. Een optimale persoonlijke verzorging is belangrijk en uiteraard wil je het beste product gebruiken voor je lichaam. Een natuurlijk product dat aansluit op de wensen van deze tijd, goed is voor je lichaam en verantwoord gebruikt kan worden. 

Softshave is zo’n product, het is een scheerlotion die helemaal toegespitst is op de hedendaagse scheerbehoeften. Een zeepvrije, maar toch verzorgende lotion die ingegroeide haartjes en scheerbultjes voorkomt. Met Softshave behoren huidirritaties tot het verleden. Softshave is een veilige en verantwoorde keuze. Het is een puur en zuiver product, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Behalve Kelp, een zeewiersoort met verzorgende eigenschappen, bevat het ook Aloë vera, een heilzame stof die zijn weldadige werking ook al lang bewezen heeft. Kelp reinigt de huid intens, zorgvuldig en veilig. De bacteriën die vaak de veroorzaker zijn van veelvoorkomende scheerklachten, krijgen veel minder kans door gebruik van Softshave. Kelp maakt de huid tevens heerlijk glad en dat maakt dat het scheren voortaan extra soepel gaat. Softshave is makkelijk in gebruik en je hebt er maar een handpalmpje van nodig. De huid vochtig maken, aanbrengen op de plekken waar je wilt scheren en even goed in laten trekken, zo’n 15 tot 30 seconden. Vervolgens kun je het product met ieder type scheermes verwijderen en de huid afspoelen. Nog een bijkomend voordeel: Softshave vermindert de haargroei bij regelmatig gebruik.

Softshave scheerlotion is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt voor het scheren van alle lichaamsbeharing. De nieuwe Softshave bevat geen SLS* (Sodium Lauryl Sulfaat). SLS is zeep die een schuimende werking heeft en vet en vuil verwijdert, maar vaak zo hard is voor de huid dat het bij sommigen mensen allergie of uitdroging van de huid kan veroorzaken.

 


Deel dit bericht:


Careality