Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 november 2018

Etos start pilot: Scan&Go

Etos is een pilot gestart met Scan&Go: het scannen en afrekenen van je producten bij een betaalpaal in de winkel. De eerste winkels met Scan&Go bevinden zich in Amsterdam, Den Haag en Groningen. In Den Haag, Groningen en op het Gelderlandplein in Amsterdam is Scan&Go toegevoegd naast de bestaande kassa’s. Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

De Etos-winkel in de middentunnel van het Centraal Station in Amsterdam heeft 100% Scan&Go. Er is altijd een medewerker aanwezig bij de betaalpalen om te adviseren en bij aankoop van geneesmiddelen krijgt de medewerker een melding zodat de klant van het juiste advies kan worden voorzien.

Het voordeel van Scan&Go is dat medewerkers meer tijd hebben voor klanten om hen te helpen en adviseren. Daarnaast kunnen klanten sneller hun inkopen doen omdat ze niet in de rij hoeven te staan. Tot slot neemt Scan&Go minder ruimte in waardoor meer ruimte is voor assortiment.

De pilot bij de eerste drie winkels loopt tot begin 2019. De pilot in de winkel op Amsterdam CS loopt tot eind maart 2019.


Deel dit bericht:


Careality