Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 december 2018

Trekpleister opent 200ste winkel in Hilversum

Trekpleister opende vandaag op feestelijke wijze haar 200ste winkel aan De Meent 14 in Hilversum. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, mocht de 200ste klant een minuut lang gratis sinterklaasinkopen doen. Bovendien was niemand minder dan de Goedheiligman zelf in de winkel aanwezig om uit handen van filiaalmanager Marc Frijn een cheque van 1.000 euro te ontvangen. Met dit bedrag helpt Trekpleister Stichting Het Vergeten Kind om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Dit meldt A.S. Watson Benelux in een persbericht aan Careality.

De feestelijke opening van de 200ste Trekpleister-winkel ging niet onopgemerkt voorbij. De Sint nam namens Stichting Het Vergeten Kind een cheque ter waarde van 1.000 euro in ontvangst. Het Vergeten Kind is er voor alle kinderen in Nederland die niet de kans krijgen om kind te zijn doordat ze worden ingesloten door zorgen, problemen en traumatische gebeurtenissen in de thuissituatie.

“We zijn ontzettend trots dat we vandaag de deuren mogen openen van alweer onze 200ste Trekpleister-winkel. Hieruit blijkt dat Trekpleister een sterke groei doormaakt en ook in de komende jaren gaan we het aantal winkels verder uitbreiden”, vertelt Roland van den Berg, directeur Trekpleister. “Uiteraard doen we er in deze winkel alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te adviseren. We nodigen iedereen in Hilversum en omgeving dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel.”

Over Trekpleister
Voordeel en aandacht: dat is waar Trekpleister voor staat. De drogisterijketen verwelkomt wekelijks zo’n 750.000 klanten in 200 winkels. Meer dan 1.900 vriendelijke en vakkundige medewerkers staan klaar om mee te denken en advies te geven op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty & gezondheid. Onder het motto “Altijd meer drogist voor jou” is bij Trekpleister altijd veel voordeel te behalen door acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een gevarieerd assortiment. www.trekpleister.nl

(foto’s: Goos van der Veen)


Deel dit bericht:


Careality