Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 januari 2019

Etos Aa-landen in Zwolle begint het nieuwe jaar goed

Vrijdag 25 januari is het extra gezellig in de Zwolse wijk Aa-landen. Daar gaat om 9.00 uur de ingrijpend verbouwde Etos van het ondernemersechtpaar Henk en Carin Westenberg weer open. De winkel viert een openingsfeestje met leuke acties en activiteiten. Zo is er op zaterdag 26 januari een beautyevenement. Klanten kunnen dan bij de visagist gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De vernieuwde Etos is iets kleiner dan de oude vestiging. Dat vindt Carin Westenberg geen probleem. “Het voelt veel knusser en gezelliger aan. Bovendien leent dit formaat zich bij uitstek voor de allerlaatste formule van Etos. Door de nieuwe indeling oogt het geheel eigentijds en overzichtelijk.” Er is een moderne en strakke beautyafdeling, met keuze uit bekende en nieuwe merken. Daar vind je volop inspiratie. Overal hangen tips voor een andere look en medewerkers laten via een snelle touch up zien hoe je zelf een product kunt toepassen. Behalve van alles voor beauty en persoonlijke verzorging verkoopt de winkel ook gezondheidsproducten. Er zijn onder andere vitamines, supplementen, pijnstillers en benodigdheden voor wondverzorging. De medewerkers zijn gediplomeerd en kunnen klanten over de gezondheidsproducten veel vertellen.

Jubileum
Voor de familie Westenberg is 2019 een memorabel jaar. “Het is precies 80 jaar geleden dat onze drogisterij van start ging, in de Schilderswijk. We verhuisden 40 jaar geleden naar de Aa-landen. En 25 jaar geleden kozen we voor de Etos-formule”, somt Henk Westenberg op. “We beginnen ons jubileumjaar goed, met een prachtig verbouwde winkel!”

 


Deel dit bericht:


Careality