Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 maart 2019

Grote verandering bij Etos aan de Heuvel, in centrum Oss

Etos aan de Heuvel in het centrum van Oss wordt flink verbouwd. De winkel krijgt het allerlaatste concept, waarbij de nadruk ligt op beauty. Klanten kunnen kennismaken met de vernieuwde Etos op woensdag 27 maart. Dan gaan om 10.00 uur de deuren weer open. Winkelmanager Marjon van de Laar nodigt iedereen uit om langs te komen. Speciaal ter gelegenheid van de heropening trakteert Etos Heuvel op gratis producten en zijn er leuke activiteiten. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Zolang de voorraad strekt krijgen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Vrijdag 29 maart kun je tussen 13.00 en 16.00 uur gratis je handen laten verwennen met een pakking. Zaterdag 30 maart is er een visagist in de winkel. Wie wil, kan vrijblijvend een persoonlijk advies en een make-over krijgen. Ook voor kinderen is er een leuke activiteit: zij kunnen woensdag 27 maart tussen 13.00 en 16.00 uur een tijdelijke glittertattoo laten zetten.

Touch up
De vernieuwde Etos heeft een frisse uitstraling en is ingericht volgens het allerlaatste concept. De winkel ziet er modern en aantrekkelijk uit. Er is een ruime keuze voor elke portemonnee. Marjon van de Laar verwacht dat klanten onder de indruk van de beautyafdeling zullen zijn. “Die is prachtig. De verschillende merken staan overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips voor een andere look. En natuurlijk laten we je graag via een touch up zien hoe je zelf een make-upproduct kan toepassen.”

 


Deel dit bericht:


Careality