Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 mei 2019

Schoonste Winkelgebied Verkiezing 2019 van start

De zevende editie van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing, een initiatief van Stichting Nederland Schoon, is vandaag van start gegaan. NederlandSchoon trekt de komende maanden door het land voor een uitgebreid onderzoek, waarbij het winkelend publiek wordt gevraagd hoe schoon zij hun winkelgebied vinden. Daarnaast meten observatieteams de schoonheidsgraad van elk gebied. Alle uitkomsten zijn terug te vinden via het Scorebord Schone Winkelgebieden. Op donderdag 31 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt. Dit meldt Stichting Nederland Schoon in een persbericht aan Careality.

Ga voor meer informatie naar www.nederlandschoon.nl of www.supportervanschoon.nl


Deel dit bericht:


Careality