Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 september 2019

NIVEA Deo Beauty Elixir: de geur van verzorging

Wanneer je je overal mooi voelt, voel je je vrijer, comfortabeler en zelfverzekerder. NIVEA heeft dit ter harte genomen en komt met de perfecte toevoeging aan het beauty ritueel: NIVEA Deo Beauty Elixir. Deze nieuwe deodorant lijn combineert geur, verzorging en bescherming in een zachte formule en is gemaakt voor vrouwen om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. De anti-transpirant zorgt namelijk voor mooie oksels die zijdezacht aanvoelen. De formule, verrijkt met calcium en vitaminen van melk, is bovendien speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare okselhuid en kan direct na het scheren worden gebruikt. NIVEA Deo Beauty Elixir komt in drie varianten met elk een ultieme geur van verzorging: NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive speciaal voor de gevoelige huid, NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh voor een langdurig fris gevoel en NIVEA Deo Beauty Elixir Dry voor een langdurig droog huidgevoel. Zo meldt Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

De kracht van melk
NIVEA Deo Beauty Elixir is het resultaat van vele jaren wetenschappelijk onderzoek naar de krachtige werking van melk. NIVEA experts hebben de meest essentiële componenten uit melk gehaald – zoals mineralen (calcium), vitamines (C en E) en provitamines (B5) – en combineerden deze in een lichte en snel absorberende formule die een droge en ruwe okselhuid tegengaat. De range biedt 48 uur anti-transpirant bescherming, bevat 0% alcohol* en is dermatologisch getest – ook voor de gevoelige huid.

NIVEA Deo Beauty Elixir komt in drie varianten:

NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive: de speciale formule voor de gevoelige huid. Helpt de huid te herstellen van irritatie – zelfs na regelmatig scheren – met een formule die is getest en dermatologisch is goedgekeurd voor de gevoelige huid. Ook heeft het een heerlijke, kalmerende geur van witte bloemen. Zorgvuldig vervaardigd met ingrediënten op basis van melk voor een  schoon en fris gevoel.

NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh: de speciale formule voor een langdurig fris gevoel. Dit wordt versterkt door een heerlijke zachte bloemengeur. Voor een gevoel alsof je net uit de douche bent gestapt.

NIVEA Deo Beauty Elixir Dry: de krachtige beschermende formule. Het zorgt voor een langdurige en comfortabele droogheid en beschermt tegelijkertijd de vochtbalans in de huid. De geur is klassiek NIVEA met een touch van zachte, witte jasmijn.

Beauty en elegantie
Het uiterlijk van het product is geïnspireerd op absolute schoonheid, vrouwelijkheid en moderniteit. De spray is ontworpen als een beauty product en komt in een slanke, curvy fles die makkelijk is vast te houden en te gebruiken.

De nieuwe range is verkrijgbaar bij de drogist voor een consumentenadviesprijs van €4,99**. Daarbij is NIVEA Deo Beauty Elixir Dry enkel verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

* Ethylalcohol
** De retailer bepaalt de prijzen, Beiersdorf geeft slechts advies.

 


Deel dit bericht:


Careality