Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 november 2019

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

De huid verliest met de jaren aan elasticiteit, doordat zij steeds minder vocht kan vasthouden én door de afname van huideigen collageen en elastine. Met de factor tijd kunnen ook steeds meer pigmentvlekken ontstaan. De Intensief Anti-Ageing verzorgingsproducten van Louis Widmer vertragen dit proces dankzij hooggedoseerde bestanddelen, die een ultrakrachtige aanpak vormen tegen de tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken. Dit schrijft de leverancier in een persbericht aan Careality.

De productie van collageen en elastine, de bouwstoffen voor een stevige en veerkrachtige huid, hebben in het lichaam een piek zo rond de leeftijd van 20 à 25 jaar. Naarmate het ouder worden vertraagt deze lichaamseigen productie, waardoor er een geleidelijke achteruitgang van de collageen- en elastinevezels in het onderhuidse bindweefsel ontstaat. Ook schadelijke externe factoren zoals een vervuild milieu hebben invloed op de collageenaanmaak en kunnen ervoor zorgen dat de huid minder van deze belangrijke bouwstoffen aanmaakt.

Tekenen van huidveroudering
Huidverslapping, rimpels, een verminderde stevigheid en pigmentvlekken zijn stuk voor stuk tekenen van huidveroudering. Het afbraakproces van collageen en elastine heeft een effect op verschillende delen van het lichaam en wordt vooral goed zichtbaar aan de structuur, stevigheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden verschijnen er steeds meer rimpels, donkere, rode of gelige verkleuringen en pigmentvlekken op onze huid. Dit heeft meerdere oorzaken waaronder het verouderingsproces, hormonale veranderingen maar ook de blootstelling van de huid aan de zon. De huid goed en vooral consequent dagelijks behandelen met intensief huidverzorgende anti-ageing producten is dan onmisbaar. Speciaal hiervoor is de Intensief Anti-Ageing verzorgingslijn van Louis Widmer ontwikkeld. (…)

Deze lijn bestaat uit de volgende producten en hebben de volgende advies verkoopprijzen:

  • Louis Widmer Extrait Liposomal                        € 39,50/30 ml.
  • Louis Widmer Intensief Anti-Ageing Complex  € 36,70/30 ml.
  • Louis Widmer Pigmacare® Skin Tone Balance  € 33,20/30 ml.
  • Louis Widmer Rijke Nachtcrème                        € 34,50/50 ml.  
  • Louis Widmer Oogomtrekcrème                        € 27,70/30 ml.  

Voor meer info: https://www.louis-widmer.com/nl_NL

 

 


Deel dit bericht:


Careality