Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 december 2019

Personalized protection met de nieuwe deodorants van 8×4

Als jij helemaal jezelf kunt zijn en je zelfverzekerd voelt, dan kan je alles geven. De vernieuwde 8×4 ondersteunt jou hierbij met persoonlijke bescherming. Want iedereen is uniek en daar hoort een eigen deodorant bij. De nieuwe 8×4-productlijn bestaat uit tien geuren en dertien verschillende deodorants, waaronder tien sprays en drie rollers. Door te kiezen uit een unieke combinatie van geur, verzorging en bescherming, vind je met gemak een deodorant die écht bij jou en jouw levensstijl past. De deodorants bevatten elk een cijfer die gekoppeld is aan een bepaalde persoonlijkheid en levensstijl, zo kun je nog gemakkelijker een keuze maken. Dit meldt Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

The perfect match

De nieuwe 8×4 helpt om jouw persoonlijke deodorant-match te vinden. De aangegeven categorieën fragrance, care en protection geven richtlijnen over hoe de deodorant wordt gedefinieerd met betrekking tot geur, verzorging en bescherming.

Het vernieuwde 8×4 assortiment richt zich op mannen en vrouwen en biedt tien verschillende geuren, van Pure Aqua tot Unique Spirit. Het 8×4-assortiment bevat producten voor de normale huid (mild) en de gevoelige huid (mild plus). De hoeveelheid bescherming geeft aan of het 8×4-product een deodorant of een anti-transpirant is. Een deodorant (48h strong) bevat 0% aluminium en belooft bescherming tegen een onaangename geur, terwijl een anti-transpirant (48h strong plus) zweetvorming reguleert.

Persoonlijke bescherming

Aan de hand van geur, het type verzorging en het level van bescherming, bepaal jij zelf hoe jouw ideale deodorant is samengesteld – zo dat persoonlijke bescherming écht telt. Om er gemakkelijk achter te komen welke deodorant het beste bij jou past, heeft 8×4 een online test ontwikkeld op www.8×4.nl. Welk № past bij jou?

Adviesprijzen en beschikbaarheid, een overzicht van de nieuwe 8×4:

Sprays, 150ml, €3,79*
No1, PURE AQUA, No2, CLEAR ROSE, No3, VELVET BLOSSOM, No4, VIBRANT FLOWER, No6, JUICY SPLASH,
No7, FRESH LIME, No8, WILD OAK, No9, DRY COOL, No10, ATLANTIC WAVE, No11, UNIQUE SPIRIT.

Roll-Ons, 50ml, €3,79*
No3, VELVET BLOSSOM, No8, WILD OAK, No9, DRY COOL.

*De retailer bepaalt de prijzen, Beiersdorf geeft slechts advies.

De nieuwe range is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist en supermarkt.

 


Deel dit bericht:


Careality