Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 maart 2020

Uitreikingen Care Awards en Beste Zelfzorgadviseur verzet naar 19 mei 2020

Op donderdag 12 maart zouden tijdens het Careality Care Award Event de Care Awards worden uitgereikt en de Beste Zelfzorgadviseur 2020 worden bekroond.

In overleg met alle betrokken partijen hebben Careality en het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven besloten om het Event te verzetten. De uitreiking op 12 maart is dus afgelast. De nieuwe datum is vastgesteld op dinsdag 19 mei 2020.

De organisaties achter het Event willen een feestelijke avond organiseren en handelspartners en drogisterijmedewerkers in het zonnetje zetten. In de context van de verspreiding van het coronavirus zijn bedrijven toch wat voorzichtiger. Daarom hebben we besloten om het Event te verzetten. We willen niet dat mensen zich ongemakkelijk of oncomfortabel voelen tijdens de uitreikingen en hopen op uw begrip.

Zowel Careality als het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven hebben samen met de vakjury’s, medeorganisatoren en sponsors veel energie gestoken in de voorbereiding van hét event voor de drogisterijsector. We zijn ervan overtuigd dat het Event op 19 mei 2020 net zo feestelijk zal zijn voor alle aanwezigen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via redactie@careality.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens de vakjury:    Niek Schipper, juryvoorzitter Care Awards
Namens het CBD:       Marten Hummel
Namens Careality:      Paulette Luteijn, Ivonne de Thouars


Deel dit bericht:


Careality