Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 mei 2020

Nieuwe producten van NIVEA SUN Sensitive

Een dagje eropuit gaan is op dit moment natuurlijk geen optie, maar je kunt wel de zon opzoeken in de tuin, op het balkon of tijdens een korte wandeling. Die zonnestralen doen wonderen voor je humeur, maar vergeet niet om voor je huid te blijven zorgen. Het is belangrijk om ook op de momenten rondom het huis beschermd te zijn tegen de zon. Met name voor mensen met een gevoelige huid is extra voorzichtigheid belangrijk om huidreacties door de zon te voorkomen. Daarom introduceert NIVEA, de nummer één* in zonbescherming, de nieuwe NIVEA SUN Sensitive producten voor de gevoelige huid. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van de zon. Dit schrijft Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

(*gebaseerd op data van Nielsen’s Retailer Measurement Service m.b.t. Nivea marktaandeel in omzet in de categorie Zonbescherming op de NL Food-Drug incl. Drug Closed Group markt, periode MAT (Moving Annual Total) t/m week 40 2019. (Copyright © 2019 Nielsen))

Verzachtende zonbescherming voor de gevoelige huid
De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende lijn (SPF30) is een uitbreiding van de huidige Sensitive lijn die beschermt tegen huidreacties en irritaties veroorzaakt door de zon. Deze nieuwe productlijn is speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor de zon. De formule verzacht de gevoelige huid en biedt betrouwbare bescherming die het risico op huidreacties veroorzaakt door de zon helpt te verminderen. Deze nieuwe lijn bevat verzachtende ingrediënten zoals natuurlijke Aloë Vera en Jojoba-olie en is ongeparfumeerd. De lichte formule smeert makkelijk uit, is niet vet en is bovendien waterbestendig. De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende lijn bevat zeer effectieve UVA en UVB bescherming en is verkrijgbaar in zowel een zonnespray (200ml) als een zonnemelk (200ml).

Face the sun
Naast de zonproducten voor het lichaam bevat de NIVEA SUN Sensitive lijn ook een formule speciaal voor de gevoelige gezichtshuid. De zonnecrème met zonbeschermingsfactor SPF 50 heeft een verzachtende werking. Bovendien vermindert de hydraterende formule onmiddellijk het trekkerige gevoel bij huidreacties door de zon. De gezichtscrème (50ml) is ongeparfumeerd, heeft een lichte, niet-vette textuur en biedt ultra spectrum bescherming. Dit product is dus ideaal voor dagelijks gebruik.

Nazorg voor de gevoelige huid
Om de gevoelige huid ook te verzorgen nadat deze in de zon is geweest, komt NIVEA met NIVEA SUN After Sun Sensitive crème-gel. Deze after sun zit in een handige tube, heeft een lichte, verkoelende textuur en is bijzonder mild voor de huid. De verzachtende en kalmerende formule met biologische Aloë Vera en antioxidant geeft 48 uur hydratatie, verlicht irritaties onmiddellijk en vermindert roodheid. NIVEA SUN After Sun Sensitive crème-gel (175ml) is ongeparfumeerd en ook geschikt voor de gevoelige huid.

Voor de kleintjes
Naast de lijn voor volwassenen heeft NIVEA ook een formule speciaal voor de gevoelige kinderhuid: NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play. De lijn (met SPF 50+) is evenals de NIVEA SUN Kids Protect & Play producten extra waterbestendig en heeft een zeer hoge zonbeschermingsfactor. Daarnaast is deze net zoals de Sensitive lijn voor volwassenen ongeparfumeerd en daardoor nog geschikter voor de meest gevoelige kinderhuid.

Adviesprijzen en beschikbaarheid
Een overzicht van alle NIVEA SUN Sensitive producten, zie onder foto:

-NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende zonnespray SPF 30 200ml, € 19,99**
-NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende zonnemelk SPF 30 200ml, € 20,99**
-NIVEA SUN Sensitive UV gezicht SPF 50 50ml, € 14,99**
-NIVEA SUN After Sun Sensitive Crème-Gel 175ml, € 19,99**
-NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play zonnespray SPF 50+ 300ml, € 22,99**
-NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play zonnespray SPF 50+ 200ml, € 20,99**
-NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play zonnemelk SPF 50+ 200ml, € 19,99**
-NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play roll-on SPF 50+ 50ml, € 9,99**

Bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, Etos, Da, Bol.com en Plein.

Daarnaast zijn NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive zonnespray SPF 50+ in 300ml en 200ml ook te vinden bij Albert Heijn.

Alle Europese NIVEA SUN producten voldoen aan de Hawaïaanse wet* en zijn vrij van octinoxate (ethylhexyl methoxycinnamate) en oxybenzone (benzophenone-3).

*In 2018 goedgekeurd om koralen te beschermen.
**De retailer bepaalt te allen tijde de verkoopprijs, Beiersdorf geeft slechts advies.


Deel dit bericht:


Careality