Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 juli 2020

50-jarig jubileum Holland Pharma

Holland Pharma viert vandaag haar 50ste verjaardag! De basis werd 50 jaar geleden gelegd door dhr. E. Berendsen. Hij richtte op 1 juli 1970 een familieonderneming op onder de naam Holland Pharma en startte met de import en verkoop van natuurgeneesmiddelen.

Wat begon als kleinschalige in- en verkoop van productlijnen uit Zwitserland, Duitsland en Engeland, is door de jaren heen uitgegroeid tot de volwaardige groothandel die Holland Pharma vandaag de dag is. Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 75.000 producten en biedt zij nagenoeg alles op het gebied van gezondheid; van voeding tot supplementen en van lichaamsverzorging tot zelfzorgproducten.

Ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan zou op 27 juni de Holland Pharma Jubileumbeurs plaatsvinden. Helaas kon dit door de coronacrisis niet doorgaan en is daarom doorgeschoven naar 2021.


Deel dit bericht:


Careality